At Middleton (2013)

0

Middleton este un colegiu american, dar și locul de desfășurare a acțiunii acestui film. Nu este o producție despre adolescenți, cum poate v-ați imagina, ci una despre niște adolescenți mai întârziați, trecuți de prima tinerețe, care descoperă că dragostea te poate lovi oriunde, oricând chiar dacă nu o cauți și nici nu o aștepți.
At Middleton este o comedie romantică, o poveste frumoasă, veselă, emoționantă, amară despre doi oameni realizați care descoperă că viața a trecut prea repede, că au uitat să se bucure de lucrurile simple și că parcă și-ar dori o schimbare. Film regizat de debutantul Adam Rodgers și produs de Andy Garcia.

At Middleton 1 460x305 At Middleton (2013)

Edith (Vera Farmiga) își duce fata, pe Audrey (Taissa Farmiga) să viziteze Colegiul Middleton. George (Andy Garcia) merge cu fiul său, Conrad (Spencer Lofranco) tot la Colegiul Middleton, sperând să-l convingă pe acesta să urmeze cursurile acestuia. Întâlnirea dintre Edith și George se lasă cu scântei la început, după o dispută cauzată de locul de parcare, bărbatul concluzionând că femeia este una dintre cele mai enervante pe care le-a cunoscut vreodată. La un moment dat, cei doi părăsesc turul colegiului, își abandonează câteva ore copii, încercând să vadă dacă Middleton este potrivit pentru odraslele lor. Cu acest prilej Edith și George se vor descoperi unul pe celălalt, se vor bucura de fiecare moment petrecut împreună și se vor distra așa cum nu o mai făcuseră de mult timp, uitând pentru o scurtă vreme de responsabilități și trăind clipa.

at mideltton 460x305 At Middleton (2013)

Acțiunea se desfășoară pe parcursul unei singure zile, iar cele patru personaje principale au multe de învățat din această experiență chiar dacă vor suferi și dezamăgiri și vor afla că nu toate sunt așa cum și le imaginaseră. Extraordinară chimie între Andy Garcia și Vera Farmiga. Nu știu dacă au mai jucat împreună, dar se înțeleg fantastic și se potrivesc perfect în acest roluri. De altfel, pe Andy Garcia nu cred că l-am văzut vreodată râzând atât de mult așa cum o face aici și cred că toată echipa s-a distrat de minune la filmări pentru că se vede peste tot o bună dispoziție molipsitoare. Iar dacă vă întrebați ce legătură de rudenie este între Vera Farmiga și Taissa Farmiga, ei bine, cele două sunt surori, diferența de vârstă dintre ele fiind de 21 de ani.
Finalul filmului poate nu este cel așteptat de spectatori, dar cred că este unul mai aproape de realitate.

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.