Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)

18

ice age dawn of the dinosaurs 202x300 Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)Voci: Karen Disher, Denis Leary, John Leguizamo

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs a avut astazi avanpremiera in Romania. Cate animatii slabe ati vazut in ultima vreme? Eu niciuna. Cate filme “Ice Age” slabe ati vazut? Eu niciunul. Cate filme 3D care sa nu vi se para interesante, ati vazut? Eu niciunul. Animatia “Ice Age” a ajuns la episodul cu numrul 3 (va urma si 4, este oficial deja) si l-am mai vazut si 3D. Intr-o sala de cinematograf plina de oameni de toate varstele a rulat un film cu “audienta generala” care probabil a multumit pe toata lumea. De bucurat sigur a bucurat pe majoritatea. Iar daca asteptati nerabdatori aventurile veveritei Scrat, filmul vine cu o surpriza. Nu, nu de Scratte vorbesc ci de noul personaj pe care nu l-ati vazut nici macar in trailere…

In asteptarea copilului celor doi mamuti, Sid se gandeste sa devina “mamica” si gaseste el 3 oua… de dimensiunea lui. Dimineata gaseste lenesul, in locul celor 3 oua, 3 pui de dinozaur. Gata, se crede mama lor si nici nu se pune problema sa-i duca inapoi unde i-a gasit. Problema e ca … mamazilla vine dupa el si-l taraste in lumea de sub pamant, in lumea dinozaurilor. Normal, cine se ofera sa se duca dupa el? De oferit se ofera doar scrat 300x175 Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)Ellie, dar de dus ajunge sa se duca intreaga gasca a epocii de gheata. Iar lumea dinozaurilor nu este asa de prietenoasa precum cea a sconcsilor. Mai multe nu va mai spun pentru ca imi dau seama ca v-as strica ceva surprize.

Download subtitrare Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs [click aici].

Eu o sa ma mai duc odata la cinematograf sa-l vad. Pana la urma experienta 3D nu poate fi comparata cu un ecran de laptop. Veverita ramane un element important al filmului insa producatorii au reusit sa mai gaseasca un personaj care sa te tina captat in actiune. Sincer, nu m-am plictisit nicio secunda a filmului, nici macar pe generice. Primul generic il are in prim plan pe Scart, iar la final sa nu iesiti din sala pentru ca filmul se termina cu secvente in care personajele principale danseaza pe o melodie. Recomandat. De toata lumea!

Vizionati trailer:

18 COMENTARII

  1. La Constanta nu se mai gasesc bilete la avanpremiera de joi de cel putin 24 de ore. Singurele disponibile mai sunt in primul rand, dar nu cred ca tenteaza pe cineva, mai ales ca pretul unui bilet este de 21 de lei.

  2. La Bucuresti pretul unui bilet a fost de 34 de lei: avanpremiera, 3D. Sunt sigur ca o sa-ti placa… uite tocmai acum ma uit la ice age 1.

  3. Filmul a fost pe masura asteptarilor insa ma asteptam ca efectele 3D sa fie mai bine puse in valoare. Cu toate astea a fost mult mai bun decat Ice Age 2.

  4. Mno, l-am vazut si eu. Ce sa zic, fain. Nu a fost ‘wow’ dar nici n-a dezamagit. Oricum, veveritele si puii de dinozaur au indulcit considerabil povestea. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.