American Pie – The Movies

6

Actori: Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth, Tara Reid, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott, Eugene Levy

Zilele trecute am revazut filmele American Pie. Primele trei, pentru ca din punctul meu de vedere au fost cele mai bune. Aparute la cate 2 ani distanta, unul fata de urmatorul, incepand din 1999, comediile americane au format clisee si au stabilit principii dupa care astazi inca se realizeaza filme cu si pentru adolescenti. De “American Pie” a auzit toata lumea si cel putin unul din cei mai tineri de 30 de ani a vazut unul din cele 3 filme, daca nu unul dintre cele 6. Sa le trecem cu vederea pe fiecare in parte:

american pie American Pie The Movies

american pie 1 214x300 American Pie The MoviesAmerican Pie (1999)

Regizor: Paul Weitz

Filmul ne prezinta personajele ce le vom avea aproape timp de 3 filme. Il avem pe Jim (virginul necopt), Chris (sportivul dur), Kevin (basic guy), Michelle (tocilara uratica), Nadia (studenta sexy est-europeana. da, s-au gandit la Nadia Comaneci pt ca nu stiau alt nume), Vicky (blonda), Finch (gentlemenul incurabil), Stifler (f**k face) si nelipsitul… tatal lui Jim. Desi cu un limbaj colorat, filmul reuseste sa transpuna intr-un mod foarte comic viata unor elevi aflati in apropierea terminarii liceului. Pactul lor si lucrul ce ii baga in tot felul de buclucuri este pierderea virginitatii inainte de balul de absolvire. Restul vedeti in film (daca nu l-ati vazut deja)

Vizionati trailer American Pie

American Pie 2 (2001)american pie 2 202x300 American Pie The Movies

Regizor: J.B. Rogers

Au trecut prietenii nostrii peste balul de absolvire si chiar au terminat primul an de colegiu/facultate. Si a venit vara. Ce ramane de facut acum? Trebuie sa-si planuiasca o vacanta plina de …fete. Si o petrecere de final de vacanta de vara, pe masura. Normal ca lucrurile nu ies asa cum vor ei si vor intra in tot felul de probleme. Sa trecem si la ultimul episod…

Vizionati trailer American Pie 2

americanwedding 202x300 American Pie The MoviesAmerican Wedding (2003)

Regizor: Jesse Dylan

Este un moment important pentru “eroii” nostrii. Au terminat facultatea/colegiul si este vremea ca Jim sa faca pasul cel mare. Nunta. Dar pana atunci trebuie sa-i cunoasca pe parintii fetei, trebuie ca Stifler sa ii convinga ca merita sa fie si el prezent la nunta si toate celelalte “situatii dificile”.

Vizionati trailer American Wedding

Sa nu credeti ca am incercat un review al acestor filme si nici macar nu am incercat sa va atrag atentia asupra lor. Acest articol este doar o reamintire a unei recomandari de comedii americane ce as face-o oricand. American Pie ruleaza!

6 COMENTARII

  1. American Pie 1 şi 2 au fost reuşite. Seria s-a dus însă de râpă şi când se lansează doar în varianta Video, îţi dai seama că ceva e în neregulă.

    Sunt câteva faze în 1 şi 2 absolut bestiale. Îmi place mult spiritul ăla de “hai să fim nesimţiţi, ne permitem orice”. Foarte tare.

  2. […] Demi Moore – contul de twitter – actrita Striptease Mandy Moore – contul de twitter – actrita A Walk to Remember Kevin Spacey – contul de twitter – actor American Beauty Ben Stiller – contul de twitter – actor Meet The Fockers Leonardo DiCaprio – contul de twitter – actor Titanic Christina Applegate – contul de twitter – actrita Familia Bundy Shannon Elizabeth – contul de twitter – actrita American Pie […]

  3. […] American Pie (1999) O comedie care trateaza problemele adolescentilor americani, un ,,clasic” modern. Cum faci sa iti […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.