Top 10 săruturi între actriţe [video]

7

Angelina Jolie, Penelope Cruz, Uma Thurman, Naomi Watts, Scarlett Johansson, Charlize Theron. Ce au în comun aceste actriţe ? Probabil mai multe lucruri, dar eu mă voi referi astăzi la unul singur. Fiecare dintre ele a jucat cel puţin o scenă mai „fierbinte” alături de o altă actriţă şi a experimentat măcar un sărut alături de partenerele de platou. Mai jos puteţi urmări 10 din cele mai senzuale săruturi între actriţe. Vizionare plăcută !

10. Maria Popistaşu şi Ioana Barbu (Legături bolnăvicioase)

Mi-am dorit ca din acest top să facă parte şi două actriţe din România. Alegerea nu a fost una dificilă deoarece nu au fost mulţi curajoşi care să realizeze o asemenea scenă. Sărutul începe la minutul trei.

9. Scarlett Johansson şi Penelope Cruz (Vicky Cristina Barcelona)

Filmul lui Woody Allen este plin de senzualitate, iar punctul culminant îl reprezintă această scenă.

8. Maria de Medeiros şi Uma Thurman (Henry & June)

Un film inspirat din viaţa scriitorului Heny Miller, care propune un triunghi amoros deosebit de interesant, care are două laturi formate din Maria de Medeiros şi Uma Thurman.

7. Elizabeth Berkley şi Gina Gershon (Showgirls)

Showgirls este un film cu de toate, interzis minorilor din cauza scenelor sexuale destul de explicite. Comparativ cu alte secvenţe din film, acest sărut este unul destul de nevinovat.

6. Angelina Jolie şi Elizabeth Mitchell (Gia)

Filmul abundă de secvenţe “fierbinţi” care o au ca protagonistă pe Angelina Jolie. Mai jos, puteţi vedea una dintre ele.

5. Penelope Cruz şi Charlize Theron (Head in the Clouds)

Un nou triunghi amoros. Cele două actriţe se luptă pentru dragostea aceluiaşi bărbat, iar în clipul de mai jos experimentează un sărut pasional.

4. Selma Blair şi Sarah Michelle Gellar (Cruel Intentions)

Nu ştii să săruţi ? Nici o problemă, ai un profesor bun. O tânără experimentată seduce o adolescentă şi o învaţă să sărute.

3. Denise Richards şi Neve Campbell (Wild Things)

Două femei, o piscină, oare ce se poate întâmpla ? Cam ce variante ar fi ? Să vedem…începe cu un sărut şi continuă cu…Urmarea în clipul următor.

2. Jennifer Tilly şi Gina Gershon (Bound)

Una din cele mai senzuale secvenţe din filme. Sărutul este un bonus ţinând cont de ceea ce se întâmplă pe parcursul celor aproape trei minute din clipul de mai jos.1. Naomi Watts şi Laura Harring (Mulholland Drive)

Probabil cele mai luminoase părţi ale acestui film marca David Lynch sunt date de scenele senzuale dintre cele două actriţe.Care ti se pare cel mai bun? Aminteste-ne de alte saruturi pe care nu le-am mentionat in articol!

7 COMENTARII

 1. Nu imi vine nici o scena cu alte actrite in minte,dar mi se pare interesant sa realizati si un top al saruturilor intre actori.Cel putin in filmul Total eclipse in care joaca Leonardo di Caprio sunt ceva scene fierbinti intre el si iubitul sau

 2. @Deedee
  Apropo de saruturi intre actori…este unul memorabil in Brokeback Mountain intre Heath Ledger si Jake Gyllenhaal.

 3. Ar mai fi un film de prin 2009, si anume Jennyfer’s Body. In opinia mea secventa e mai buna decat cea de pe locul 1 de aici si are loc intre Megan Fox si Amanda Seyfried.Presupun ca topul e facut inainte sa apara filmul respectiv.

 4. mai stiu:
  Jessica Paré – cu Lost and Delirious (2001)
  I can`t think straight (2008) – cu Lisa Ray
  Loving Annabelle (2006) – cu Erin Kelly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.