Alpha and Omega (2010)

1

Nu stiu cum sunt altii dar parca de mult timp nu am mai vazut o animatie slaba. Si cred ca animatiile au un oarecare avantaj fata de filmele obisnuite si anume faptul ca actorii nu pot juca prost. Ganditi-va ca oricum personajele au o figura amuzanta sau sunt niste animale cu niste voci destul de naturale. Cat de greu sa o dai in bara cu scenariul? Iar Alpha si Omega merge pe acelasi scenariu de succes. Nu este un film extraordinar, ci doar de vazut in vacanta alaturi de cei dragi.

Alpha and Omega poza 1 460x259 Alpha and Omega (2010)

Filmul pune in scena povestea a doi lupi, un Alpha si un Omega. Iar “legea lupilor” spune ca un alpha nu poate avea o relatie cu un omega, acesta din urma fiind parte a unui grup de animale puse pe sotii spre deosebire de primul gen, acela al vanatorilor aventurieri. Si va dati seama ca grea va fi lupta de afirmare a unui lup care stie doar de joaca pentru o lupoaica antrenata pentru cele mai dure batalii. Iar acestui lucru i se alatura si o “batalie” intre cetele de lupi pentru teritorii propice de vanat.

alpha omega poza 2 460x233 Alpha and Omega (2010)

La animatii este frumos ca inca de la bun inceput iti dai seama ca se va termina totul cu bine si parca nu stai cu tensiunea cu care asisti la o drama sau la un thriler. Un film de vazut, mai ales ca nu este facut nici de Disney si nici de Pixar. Deci un pic mai altfel.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.