Taken (2008)

22

taken poster big 224x300 Taken (2008)Actori: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Xander Berkeley, Katie Cassidy

Credeam ca este mai mult decat un film tipic de actiune, dar peste salvari spectaculoase, picioare in gura si impuscaturi, nu a reusit sa treaca. Da, a mai avut cateva replici inteligente si rezolvari istete, dar atat. Se face ca fiica unui fost spion este rapita pentru trafic de carne vie (in Franta). Ce inseamna asta? Ca raufacatorii si-au gasit nasul. Si, Liam Neeson se duce singur dupa zeci de albanezi furiosi si inarmati. Se duce intr-o tara cu o limba straina, de unde intreaga politie incearca sa-l expulzeze. Si ghiciti? De urmarit tehnicile de reconsituire ce le are “batranul”, un actor care deseori mi s-a parut ca oboseste si alergand 3 metrii.

Byran (Liam Neeson) este cum va spuneam un fost agent aflat acum la pensie. Fiica sa, ce sta acum cu mama ei, recasatorita, vrea sa plece intr-o excursie ca sa (Vezi doamne) viziteze Parisul. Cu o minte ce incearca mereu sa previna lucruri, Bryan nu vrea sa o lase, dar la insistentele fostei sotii isi da acordul. Si la ce isi da acordul? Defapt fata se ducea intr-o calatorie prin Europa (urmarind formatia U2). Ajunsa la Paris este rapita. Iar tatal, i-a promis ca o va apara orice s-ar intampla. Si asemenea lui Rambo, in jungla, si eroul nostru se duce dupa ea. Va asigur… Tom Cruise este un pusti pe langa spionul pensionat :)).

Download subtitrare “Taken” click aici.

De remarcat sistemul corupt din Franta (stiu ca e film, dar ce credeti ca in realitate e diferit?) si cum se face trafic cu fete nevinovate ce devin prostituate drogate si apoi dispar fara urma. Oare cate romance au ajuns ca ele? Oricum, celor carora le plac filmele de actiune acesta li se va parea superb sau extraordinar. Sper sa va placa, macar voua…

Vizionati trailer:

Taken (2008) trailer www.FILMETARI.com
Vezi mai multe video din Film »

22 COMENTARII

  1. am vazut de mult traileru filmului pe alt site si nu prea ma atragea,dar intr-o seara nu aveam ce sa fac si am zis sa ma uit la el…nu pot sa zic k mi-a placut dar nici foarte rau nu e:D:P

  2. nu pricep atitudinea acestui site sau [cenzurat: am scos partea cu niste morti si aia cu “marshon”].

  3. Filmul nu e rau dar are totusi niste scapari de logica si cateva clisee ( faza cu teava de care era legat cu catuse , am mai vazut chestia asta in cateva zeci de filme ).

  4. Flatreiius, ti-am lasat ce cred eu ca era important din comentariul tau. Si data viitoare cand aduci jigniri locului unde te aflii acum nu o sa-ti mai dau ocazia asta.

  5. un film ce sincer mi’a polakut e aproape de ralitate ce pot sa zik…un agent secret poate sa faka asa ceva insa nu ca in alte filme cand un om obijnuit merge sa’si salveze fiika si ii bate pe 10 odata …….asta e real putem spune deoarece un fost agent secret pensionat e capabil sa faka lucrurile astea………….

  6. filmul asta bate transporter la fund,si sunt fan ;)(statham si transporter). mi se pare un film extraordinar . a placut oricui l-am recomandat.e unul din extrem de putinele filme cu scene/miscari inteligente gen:faza q impuscatul in laba piciorului( in loc sa astepte sa inceteze focul,adversarul),a tras prin geamul unei usi (pe cand in restul filmelor deschidea usa mai intai q toate ca aceasta avea un geam :lol:) si alte faze de genu: asta e film tata, nu vorbesti singur intr-una : “moa’, da prost e asta…” ci e un film pe bune, fara chestii inutile/lalaieli.

  7. […] trebuit lui Batman pentru a lua primul loc la aceasta categorie. Death Race cu 29% din voturi si Taken cu 17% au completat […]

  8. cam fumat filmul..si km nerealist..dar ca actiune merita vazut…in rest vechea poveste cu agentul american kre poate face orice si i salveaza pe toti.

  9. scriu chestia asta la 5 min dupa ce am vazut filmul! sunt un mare amator de filme iar asta te face sa traiesti 100 de sentimente misto! nu ezitati sa va uitati! cat despre tine,Floryan,faci o treaba buna dar in materie de povesti e clar ca fetele fac legea.Nu ai cum sa critici filmul asta

  10. […] Pro TV, Taken 2008 (Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen): Thriller, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.