Floryan: “Fast & Furious 4 (2009)”

16

poster 202x300 Floryan: Fast & Furious 4 (2009)Actori: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez

Am fost astazi (2 aprilie) la avanpremiera unui blockbuster al lui 2009. Fast and Furious a ajuns la episodul 4, moment pentru care salile a 3 cinematografe bucurestene au fost pline, iar pentru a prinde un loc bun trebuia sa-ti faci rezervare cu vreo 3 zile inainte. Filmul a fost ok, adica nu ma asteptam la ceva extraordinar deci n-au avut ce asteptari sa-mi fie dezamagite. Faza de la inceputul filmului, respectiv cea care da si cateva secvente in trailer mi s-a parut cea mai exploziva. Sa nu va asteptati la una mai tare decat atat. Vin Diesel ne arata inca odata ca in scenele romantice nu are ce cauta si ca rolurile bune le face atunci cand vorbeste putin. Replici scurte a avut si aici, iar pentru asta filmul a trecut pragul de “bunicel”.

Dom Toretto (Diesel) isi reia conflictul cu agentul fbi Brian O’Connor, iar pana la urma fast and furious 1 300x181 Floryan: Fast & Furious 4 (2009)vor ajunge sa lupte impreuna pentru a-l captura pe acelasi individ. Bine, Dom mai vroia sa-l omoare si pe un tatuat cu creasta, dar asta intra intr-un plan secundar. Curse cu masini veti vedea vreo 2, din care una in plin oras, asta fiind si una din surprizele filmului, strazile nefiind eliberate pentru realizarea acestora. Mexicanii si limba spaniola nu vor fast furious 4 movie 2 300x200 Floryan: Fast & Furious 4 (2009)lipsi din film si totodata trecerile frauduloase ale granitei nu au fost lasate pentru alte filme. S-a dat insa de inteles ca o continuare a filmului este posibila.

Poate veti fi dezamagiti de aspectul masinilor ce au in film rolul principal, cel putin una dintre ele va va lasa un gust amar sau o replica de genul “doar atat???”. Vin Diesel pare ca stie sa conduca, Fast and Furios are si cateva scene ce sunt aproape imposibil de realizat in realitate, nu apar femei dezbracate dar cateva scene in care femei se saruta cu alte femei nu lipsesc, finalul este cam sec, iar muzica este suficient de antrenanta pentru un film cu masini. O sa va las sa vedeti filmul si vreau sa-mi explicati si mie va rog scena cu cele 2 pahare. Comentariile nu o sa le aprob pentru ca vor contine spoilere, dar va voi raspunde pe mail.

Vizionati trailer:

16 COMENTARII

  1. Incercarea lor de a aduce un aer artistic unui film cu masini mi s-a parut prea penibila. Vin Diesel nu este actor, e doar un tip cu muschi, de ce sa-l pui sa fie romantic?

  2. banuiesc ca te referi la scena aia cand aduce brian cele 2 pahare pt a verifica amprentele. la petrecere il vede pe braga si pe mosulica cum ciocnesc si beau tequilla, si banuiesc ca a furat paharele alea 2. frumos filmul, dar eu oricum sunt fan fast and furious 😀

  3. da, la scena aia. dar la final amprentele de pe pahare aratau cine e braga. si n-am inteles cum a facut de a rezultat tipul care a rezultat.

  4. super tare l-am vazut in weekendu asta la multiplex:X:X:X:X,mi-am luat iar toata seria fast and furios si ma uit inca o data inclusiv la ultimu :X:X:X…..singura faza trasa de par mi s-a parut la inceput knd au trecut pe sub cisterna aia in flacari adik….

  5. pai el a luat ambele pahare pentru ca nu a stiut care a cui era si a luat amprentele de pe amandoua , iar apoi le-a verificat in baza lor de date si a tarilor vecine, iar cand a fost gasita o amprenta a aparut dosarul lui braga cu tot cu poza

  6. @ghitza faza aia era din trecut..la un moment dat ii si spune lui dom ca se duce in tokio..aka Tokio Drift, deci asta practic se intampla inaintea lui Tokio Drift

  7. ….lam privit ..parerea mea-nu cum sa va spun e mai rausor decit precedente filme din aceasta editie:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.