Open Season (2006)

4

Voci: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise, Debra Messing

Exact in momentul in care aveam impresia ca am vazut toate filmele animate aparute, de la Toy Story si pana in prezent, atunci apare cineva si imi spune ca s-a uitat aseara la „Open Season”, un desen animat super simpatic. Nu auzisem de el, din ce motiv nu stiu, dar e bine ca am auzit acum pentru ca pe parcursul filmului tot ce ma gandeam era ca e pacat ca nu l-am vazut pana acum pentru ca e super simpatic si amuzant.

E povestea unui urs, pe numele sau Boog, care a fost obisnuit cu viata in oras, fiind „adoptat” de catre Beth, o ingrjitoare a rezervatiei. Boog se imprieteneste cu un ren, pe nume Elliot, pe care il salveaza de pe capota unui vanator. Facand anumite greseli din cauza lui Elliot, care il urmareste peste tot, Beth decide sa ii dea drumul in padure lui Boog, convinsa fiind de faptul ca acesta isi redescopera latura salbatica. Cand se trezeste singur, in mijlocul naturii, impreuna cu antipaticul sau prieten, Elliot, tot ce isi doreste Boog e sa se intoarca la viata confortabila ce o avea in garajul lui Beth. Doar ca in trei zile incepe sezonul de vanatoare, si cum din nestiinta distruge bariera ce proteja restul animalelor de vanatori, Boog se vede nevoit sa vina cu un plan de actiune, pentru a proteja toata fauna din zona. Doar ca in acelasi timp ajunge si foarte aproape de casa si trebuie sa decida daca isi va ajuta noii prieteni sau va alege sa plece in garajul lui, singur.

Download subtitrare “Open Season” click aici.

Un desen animat nostim, la care te uiti cu placere, care te relaxeaza si te face cu siguranta sa zambesti. O poveste care ne invata ca locul animalelor este totusi in padure, ca si ele au viata lor acolo si tot ce ar trebui sa facem noi ar fi sa le protejam.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Foarte haois flimul si relaxant. Am luat si jocul pe mobil, care e la fel de bun 😀

    [data viitoare gaseste un nume sau nick de completat campul respectiv]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.