Scary Movie V (2013)

2

Seria Scary Movie ne-a încântat mereu cu parodii ale celor mai cunoscute filme de groază sau thriller. De data aceasta, filmele care și-au arătat latura horror într-o lumină comică au fost Paranormal Activity, Inception, The Evil Dead și Black SwanAceastă parte a seriei, însă, indiferent dacă o comparăm cu celelalte părți sau cu alte filme total diferite, nu va primi prea multe laude.

Ashley Tisdale Scary Movie 5 Scary Movie V (2013)

Filmul începe cu o scenă scurtă dintre Charlie Sheen și Lindsay Lohan, dar care nu este reprezentativă pentru acțiune și nici foarte interesantă, așa că nu o sa mai insist. Snoop Dogg și amicul său găsesc într-o cabană din padure 3 fetițe date dispărute. Acestea ajung la unchiul lor, Dan (Simon Rex) și la soția acetuia, Jody (Ashley Tisdale), care sunt nevoiți să se mute impreună cu copiii intr-o nouă locuință. Fetițele au însă o prietena imaginară pe numa Mama, care bântuie familia cu scopul de a le lua înapoi pe fetițe, însă Jody tinde să-i încurce planurile.

reg 1024.Scary4 .ms .031913 copy Scary Movie V (2013)Deși a trebuit să facă o trecere destul de mare de la serialele Disney la acest gen de film, Ashley Tisdale pare să fi făcut o treabă bună cu acest rol. Anna Faris, protagonista celorlalte filme marca Scary Movie, lipsește din această parte și se pare că această schimbare nu a fost una tocmai bună pentru franciză. Filmul va avea premiera în cinematografele mioritice pe 19 aprilie 2013.

Vizionați trailer:

2 COMENTARII

  1. I-ai dat nota 4 dar n-ai explicat ce este rau in acest film. E mai slab ca celelalte, dar de ce? Sa nu mai zic faptul ca ai uitat sa precizezi filmul MAMA, care este principalul film parodiat in SM 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.