Going the distance (2010)

1

„There’s Nothing Worse Than An Old Wine”

 Ca sa fie lucrurile clare de la inceput: un cliseu, stiu, dar iubesc comediile romantice. Ma poate condamna cineva? Din moment ce am vazut multe rateuri date in acest gen, “Going the distance” isi adjudeca cu usurinta un loc bun printre recomandarile mele si devine o optiune viabila pentru o zi de relaxare dupa ce te-au stresat seful, mama sau iubita. Dupa o relatie incheiata in 2009, un an mai tarziu, Drew Barrymore face un cuplu convingator cu Justin Long (de data asta de dragul artei), impreuna colaborand pentru un proiect pe care eu il consider reusit, tocmai datorita chimiei care pare ca inca mai exista intre ei si este transmisa spectatorului.

Going the distance 3 Going the distance (2010)

Scenaristul Geoff La Tulippe, s-a inspirat din relatia la distanta a producatorului si frumusel s-a pus pe scris si a oferit spre ecranizare, o poveste de dragoste care trateaza, cum bine ati ghicit implicatiile unei relatii la distanta. Cu numai sase saptamani inainte de a-si termina postul de intern la un ziar si a se intoare in orasul naral, Erin (Drew) il cunoaste pe Garret (Justin). Amandoi isi propun initial ca relatia lor sa nu fie una oficiala din moment ce fiecare a iesit cam sifonat din vechea legatura, si convin de comun acord sa se simta bine impreuna si atat. Bineinteles ca in momentul plecarii lui Erin, lucrurile nu mai sunt atat de simple cum pareau la inceput, pentru ca ambii s-au implicat mai mult decat si-au propus.Filmul are destul de multe momente bune, unde te poti amuza fara a stramba din nas. Este adevarat ca multe aluzii sunt sexuale, insa spuse inteligent, replicile hilare, binedispun.

going the distance 460x306 Going the distance (2010)

Mi-a placut personalitatea prietenului lui Garret, Dan: un individ molipsitor de enervant, dar care a starnit majoritatea secventelor de ras. Doua momente mi-au parut a fi pur si simplu savuroare. Daca prima intalnire este “infrumusetata” de Dan, care ii intrerupe pe indragostiti (cu cea mai buna intentie) si le pune muzica potrivita fiecarei clipe, atunci prima revedere este oprita de sora lui Erin (interpretata de Christina Applegate) si a oferit una dintre cele mai funny scene.
Nu va asteptati sa radeti foarte mult. Probabil nu o sa va dati in vant dupa varianta Justin Long cu mustata, insa merita sa va amuzati un pic pe seama lui.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. Un film ce merita vazut , o comedie care are momente cand pur si simplu razi cat poti de tare….dar si momente cand lasa putin de dorit.Una peste alta recomand filmul…de regretat nu veti regreta ca l-ati urmarit.Vizionare placuta 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.