Top 5 filme cu Zapada [concurs]

12

Cityplex Bucuresti si FILMETARI iti ofera sansa de a castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film. La ce film? La orice film doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la cerinta de mai jos, pana vineri (17 decembrie) seara. Vom aprecia cele mai interesante raspunsuri iar cei 3 castigatori vor primi un mail in dimineata urmatoare. Asadar:

Realizeaza un top 5 filme cu zapada “all time”!

snow 460x281 Top 5 filme cu Zapada [concurs]

Comentariile ce sunt insotite de o explicatie vor primi un plus in alegerea castigatorilor.

12 COMENTARII

  1. Topul meu 5 filme cu zapada este:
    1.The Nightmare Before Christmas
    2.Polar Express
    3.Home Alone ( 1 si 2)
    4.How the Grinch Stole Christmas (cu Jim Carrey)
    5.Moş Crăciun caută Crăciuniţă

  2. 1. The Nightmare Before Christmas – este, probabil, cea mai buna animatie pe care am vazut-o.
    2. Love Actually – pentru frumusetea cu care regizorul a reusit sa aduca in prim plan povestile complicate de dragoste ale unor personaje ale caror vieti se leaga, intr-un fel, unele de altele, din preajma Craciunului.
    3. 30 days of night – il consider unul dintre cele mai bune horror-uri cu vampiri realizate in ultimii ani, iar anotimpul ales pentru a exprima groaza produsa de acestia, iarna, mi se pare, la randu-i, foarte inspirata.
    4. How the Grinch Stole Christmas! – pentru ca in spatele unei comedii, se afla drama unui personaj care a uitat ce inseamna Craciunul
    5.White Fang (cu Ethan Hawke) – un film care mi-a ramas in minte din vremea copilariei; peisajele sunt absolut superbe!

  3. 1. Love Actually
    2. Singur acasa
    3. O poveste de craciun ( A christmas carol)
    4.Four Christmases
    5. How the Grinch Stole Christmas

  4. 1. 30 Days Of Night – Un film de groaza foarte reusit cu vampiri intr-un peisaj de iarna unde intr-o localitate din Barrow timp de o luna cele 30 de zile se anunta a fi ingrozitoare pentru localici care vor incerca sa supravietuieasca cu orice pret. Printre cele mai bune filme horror dupa parerea mea.
    2.Frozen 2010 – In acest film care sincer m-a lasat socat atunci cand un 3 persoane se urca intr-un telescaun care se anunta a fi cea mai mare greseala a lor deoarce ei raman blocati la mijlocul drumului urmand ca statiunea sa se inchida pana la sfarsitul saptamani.
    3.Dead Snow (Død snø) (2009) – In filmu Dead Snow unde un grup de 6 prieteni pleaca in excursie la o cabana din Norvegia . Intr-o noapte un ciudat om apare la usa lor si acesta incepe sa le povesteasca ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial un grup de nazisti le-au invadat locuintele si iau lasat fara bunuri. Insa localnicii vroind sa se razbune i-au omorat si i-au blestemat…de acum incepe a fi si mai interesant atunci cand unul din grup gaseste in cabana lor un cufar cu monede si bijuteri iar fiecare dintre ei apuca si le baga in buzunar. Aceste bijuteri blestemate ii trezesc la viata pe zombie nazisti…Si acum incepe toata actiunea.
    4. Home Alone – Un film care nu mai are nevoie de nici o prezentare cu un baietel care este lasat acasa in prag de sarbatori iar niste hoti vor incerca sa-i sparga casa , acestia nestiind ce pericole ii va astepta din partea micutului. Am ras de fiecare data cand am revazut toate partile.
    5.Snow Dogs (2002) – In acest film Cuba Gooding Jr un dentist care este anuntat de curand ca a mostenit o avere .care se anunta pentru el a fi de la cineva important din viata lui.

  5. 5.Snow Dogs (2002) – In acest film Cuba Gooding Jr un dentist care este anuntat de curand ca a mostenit o avere .El va afla in scurt timp ce avere a mostenit dar si ceva important din viata lui .

  6. 1. Snow Day (2000)
    2. Frozen (2010)
    3. This Christmas (2007)
    4. Black Christmas (2006)
    5. Thomas Kinkade’s Home for Christmas (2008)

  7. 1. A christmas carol (2010)
    2. Eight below (2006)
    3. Jack Frost (1998)
    4.Happy Feet – Mumble (2006)
    5. How the Grinch Stole Christmas (2000)

  8. 1.Snow Dogs
    2.The Nightmare Before Christmas
    3.Call of the wild
    4.Frozen (2010)
    5.ack Frost (1998)

  9. 1 Snow Dogs (2002)
    2. A christmas carol
    3. Happy feet
    4 Inception -bucata de la final, deja mi se parea ca s-a lasat frigul in sala 🙂
    5. Home Alone

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.