Cea mai fierbinte scena dintr-un film? [concurs]

21

Poti castiga unul dintre cele 2 bilete duble (2 persoane) la unul dintre filmele care ruleaza la Hollywood Multiplex, daca ne dai un raspuns la cerinta de mai jos.

Care este cea mai fierbinte scena dintr-un film?

(numele filmului si descrierea scenei)

basic instinct Cea mai fierbinte scena dintr un film? [concurs]

Vom tine cont si de explicatii, iar cei mai norocosi 2 respondenti vor fi contactati printr-un mail direct pana sambata 17 iulie si vor trebui sa confirme faptul ca vor merge la cinematograf pana in ziua urmatoare.

21 COMENTARII

  1. “Desperado” (1995) Banderas si Salma Hayek sau Banderas si A.Jolie in “Original sin”…cred k cu totii va amintiti faza!;)

  2. ..in afara de scena extraordinara in care michael douglas spune ,, the fuck of the century” in basic instinct asa tot cu sharon stone de data asta cu william baldwin in sliver cam toate fazele..ar fi multe dar ma rezum la astea!!

  3. Titanic (1997)

    Leonardo Di Caprio şi Kate Winslet au făcut un cuplu de milioane în „Titanic”!

  4. The Girl Next Door-scena de la hotel..cand incepe Elisha Cuthbert sa se dezbrace intr-un mod foarte fierbinte..

  5. cred ca a fost atunci cand leonardo dicaprio a facut amor cu kate winslet in masina din filmul titanic

  6. Chiar daca este oarecum “off topic”, aveti idee in ce film e o scena in care 2 actori fac dragoste pe un pian. Ma chinui de f mult timp sa aflu si nu gasesc nimic. Merci

  7. devil`s advocate.. cu keanu reaves vazandu-le pe charlize theron / connie nielsen in acelasi timp.. mindfucking fuck

  8. Dreamers- scena in care cei doi frati sunt gasiti in pat, alaturi de altele care abunda in film.

  9. Cu siguranta o secventa care merita a fi mentionata este cea de la inceput in: killig me softly. Un film superb!
    Scena din primele minute (si nu numai) este una fierbinte la propriu, pentru ca abunda in erotism. Pana si privirile lor dicteaza dorinta si emana o puternica atractie sexuala. Momentul in care se dezbraca salbatic si se lasa purtati la propriu de propria nebunie este una mai mult decat fierbinte. Desi secventa depaseste cu mult limitele decentei (asta este si farmecul) este unul incarcat de erotism si senzualitate, cu atat mai mult cu cat cei doi se cunosc de cateva clipe. Secventa merita mentioanata si pentru ca ambii actorii sunt legati de o atractie irezistibila si frumusetea lor aminteste de clasicul ” nine and a half weeks”

  10. “Sex and Breakfast” scena in care cele doua cupluri (jucate de Macaualy Culkin si Alexis Dziena, pe de-o parte si Kuno Becker si Eliza Dushku, pe de alta parte) fac schimb de parteneri.

  11. Frumuseţea blondă, in speta, Sienna Miller, care, a lansat, recent, filmul “The Factory Girl”, apare goală, cu părul despletit, purtând doar o coroană de flori pe cap, în câteva scene din filmul “Hippie Hippie Shake”.
    Scenele au fost filmate într-o grădină din cartierul „very chic”, Notting Hill, situat în vestul Londrei, ea interpretand rolul unei vedete mondene, londoneze, Maureen Cleave.
    „Sienna stătea pe iarbă, purtând flori în păr şi îşi mişca mâinile. Arăta pur şi simplu fantastic”, a declarat un martor (conform cotidianului “The Sun”).
    Filmul “Hippie Hippie Shake” (lansarea este prevazuta pentru anul viitor) are ca subiect procesul, desfasurat in anii ’60, in urma caruia, celebra revistă “Oz” a fost acuzată de obscenitate. Sursa de inspiratie a scenariului a fost reprezentata de memoriile jurnalistului australian Richard Neville.

  12. the hunger – Susan Sarandon si Catherine Deneuve intr-o scena in care doua lesbiene nu se mai pot stapani si cad in capcana dragostei

  13. Clouser , scena in care doctorul se duce intr’un bar el fiind doctor ginecolog o roaga pe tipa de la bara sa’i arate….pussy 😀 fara ca el sa aiba voie sa o atinga…

  14. “The Postman Always Rings Twice”, filmul din 1981, Jack Nicholson si Jessica Lange, cea mai furtunoasa scena sexuala din istoria cinematografiei. Personajul lui Lange, Cora, il respinge pe Frank (Jack Nicholson) intr-un mod chiar violent, convingand spectatorul ca nu va ceda tentatiei pe care acesta i-o ofera fara nici cel mai mic ocolis. Exact cand spectatorul ajunge sa o implore in gand pe Cora sa se lase in voia clipei, aceasta renunta sa mai opuna rezistenta, iar atunci cand Frank o tranteste pe masa, imprastiind faina in toate partile, si ii rupe lenjeria, garantat se intampla ceea ce promite sloganul de pe posterul filmului — “You will feel the heat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.