The Ides of March: Concursul

32

The Ides of March este cel de-al patrulea film regizat de George Clooney, iar şi de această dată acesta îşi arata potenţialul de regizor. Având ca tema viaţa politică, filmul este o dramă realistică a tot ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise, intrigi, scandaluri şi jocuri murdare.

the ides of march poster1 The Ides of March: Concursul

Săptămânal organizăm un concurs, alături de The Light Cinemas, în care vă oferim 5 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeţi la întrebarea de mai jos:

Ce alt film având tema vieţii politice cunoaşteţi?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 16 decembrie, iar 5 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

32 COMENTARII

  1. The Adjustment Bureau -Gardienii destinului – 2011.
    Un film politic bun cu tenta SF cu o distributie destul de buna (Matt Damon,Emily Blunt)

  2. Un film bun pe tema vietii politice pe care l-am vazut acum cativa ani si care mi-a placut foarte mult este All the President’s Men.

  3. Nu ma pot decide intre Che: Part One (2008), imi place prea mult modul lui Benicio Del Toro de a crea o poveste in jurul personajului lui….modul lui de a vorbi spaniola “culta” ; si la fel de frumos si intrigant este si Cuba(1979) cu Sean Connery, seducator la acea vreme.

  4. Preferatul meu este Man of the year cu Robin Williams,cand este ales accidental presedinte ,din cauza unui sistem de vot defect.

  5. “W” (2008) care l-a prezentat pe G.W.Bush intr-o lumina favorabila; “Fahrenheit 9/11″(2004)
    Si un film foarte comic dar si realist cu tenta politica : Idiocracy (2006) si chiar merita vazut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.