Zece ani de Harry Potter

2

După părerea mea (şi a milioane de fani), Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 este cel mai (ne)aşteptat film al anului. De ce? Pentru că e greu să te desparţi de ceva alături de care ai copilărit şi te-ai maturizat de-a lungul a zece ani, dar în acelaşi timp nu poţi să nu aştepţi cu nerăbdare ultima parte, ce se anunţă a fi spectaculoasă. Harry Potter este considerat a fi cea mai de succes franciză a tuturor timpurilor, care a fascinat milioane de oameni şi a “vrăjit” box-office-urile având încasări uriaşe, de peste 6 miliarde de dolari. Mâine, însă la Londra îşi are premiera ultima parte a seriei, iar cei mai nerăbdători dintre fani şi-au pregătit corturile încă de luni seara, pentru a se asigura că îşi vor vedea idolii. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 se aşteaptă a fi cea mai de succes şi cea mai profitabilă parte dintre toate.

Filmul va apărea la noi săptămâna viitoare, dar până atunci v-am pregătit o mică surpriză! 😀 Mai jos aveţi o galerie de poze nemaivăzute până acum de la filmările fiecărei părţi. De asemenea, datorită celor de la Empire Magazine, aveţi şi părerea actorilor descrisă într-un singur cuvânt despre ce a însemnat pentru ei această experienţă.
Enjoy!

Vezi galerie (click pe poze):

Your Harry Potter experience in one word…

Daniel Radcliffe- Unforgettable
Emma Watson- Magical
Rupert Grint- Phenomenal
Tom Felton- Life-Changing
Bonnie Wright- Inspiring
Oliver Phelps (George Weasley)- Legendary
James Phelps (Fred Weasley)- Great
Evanna Lynch (Luna Lovegood)- Sublime
Michael Gambon- Good
Matt Lewis- Alright
Jason Isaacs- Fabulously lucky

Sursa: ew.com

2 COMENTARII

  1. […] sambata seara intre doua filme speciale: “Pearl Harbor” si “Alexander”.  Harry Potter, fenomenul care a cucerit generatii intregii de fani, se apropie de sfarsit (premiera in Romania […]

  2. Probail cea mai lunga serie de filme-carti, daca nu ma insel. Si foarte bine realizate toate. Inca nu am vazut prima parte de anul trecut. Am copiat-o, joi o urmaresc si vineri ma duc la premiera. I can’t wait!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.