Voi stiati ca…

0

Aparent in ultimele saptamani cat eu am fost absenta – a se citi plecata aiurea, in locuri luminoase si galagioase – s-au intamplat destul de multe chestii in lumea filmelor. Am decis sa le aleg de data asta numai pe cele simpatice, care ma fac sa ma hlizesc intr-un mod absolut stupid si sa bat din palme ca un copil in fata unei gramezi de dulciuri.

In primul rand, teaser trailerul pentru Harry Potter and the Half-Blood Prince. Recunosc, nu sunt un fan in adevaratul sens al cuvantului al seriei cu baietelul vrajitor. De uitat m-am uitat la toate, pentru ca reusesc intr-un mod miraculos sa recreeze o atmosfera de poveste. Asta nou pare foarte, foarte creepy, mai ales cu baietelul ala alb la fata cu ochi negri. Oricum mie mi se pare ciudat ca inca se mai fac – cate sunt pana acum, 29? Anyways, enjoy:

Vizionati trailer:

Asa… acum ca ati vazut cu totii The Dark Knight – hai sa batem cu totii din palme in cor – poate vreti sa vedeti si cealalte optiuni pentru fata Jokerului. Sincer, mie mi se par mult mai infricosatoare astea decat varianta pe care au ales-o ei. Probabil pentru ca seamana cu Jason, nu am idee. Astept pareri.

Cred ca am mai aberat eu intr-un articol despre cat de orgasmic (mental mai, mental vorbind) mi se pare viitorul film al fratilor Cohen – Burn After Reading. Da, da, ala in care joaca Pitt si Clooney si Malkovich. Ei bine, probabil pentru ca am fost eu foarte cuminte – sau pentru ca oamenii aia sunt chiar mandri de ce fac acolo – au mai aparut doua bucatele de film. As vrea sa le comentez, dar tot ce pot sa scot este un chitait de entuziasm. Oricum… ’not rear entry situation’ ahahahahaha!

Vizionati trailere:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.