Un nou film cu Kristen Stewart, On the Road

1

on the road poster 2 460x632 Un nou film cu Kristen Stewart, On the Road

Acum mai bine de un an si jumatate au inceput sa apara informatii despre o posibila ecranizare a romanului On the Road de Jack Kerouac. Fanii romanului, printre care ma numar si eu, au fost incantati atunci cand zvonurile au fost confirmate si incet-incet filmul a prins contur.

on the road2 460x305 Un nou film cu Kristen Stewart, On the Road

Actiunea se petrece intre anii 1947-1950. Scriitorul Salvatore Paradise ( jucat de Sam Riley) incearca sa treaca peste un divort. In acest moment al vietii sale il cunoaste pe Dean Moriarty ( jucat de Garrett Hedlund ), un optimist incurabil cu o pofta incredibila de viata. Cei doi prieteni pornesc intr-o calatorie de-a lungul si de-a latul tarii si singurul lor motto este “memento mori”. Nu exista o destinatie, nu exista reguli. Pe parcursul a trei ani, Sal si Dean trec prin numeroase aventuri si ajung sa cunoasca diferite aspecte ale vietii in SUA, in incercarea de a-si descoperi menirea in viata.

on the road 4 460x291 Un nou film cu Kristen Stewart, On the Road

Daca in rolurile principale intalnim doi actori putin cunoscuti, in cele secundare vom avea sansa sa ii vedem pe Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen si  Amy Adams.  Filmul nu are inca trailer sau o data de lansare, dar faptul ca unul dintre producatori este Francis Ford Coppola deja il recomanda.

on the road 3 460x304 Un nou film cu Kristen Stewart, On the Road

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.