Un an de filme tari!

5

Pe 8 noiembrie 2007 am cumparat un domeniu, blogului ce il aveam atunci pe blogspot. Ideea numelui nu a fost nici macar a mea. Anul trecut pe vremea asta, 5 oameni (in medie) cautau zilnic pe google cuvintele “filme tari“. Astazi aproxiamtiv 300 de oameni cauta zilnic aceste cuvinte pe motoarele de cautare. In plus, cele mai importante domenii de internet formate din cele doua cuvinte (filme tari) nu mai sunt libere.

Astazi pentru filmetari.com scriu 7 persoane, iar filmetari este de 10 luni cel mai vizitat blog de filme din Romania. Dupa modelul filmetari au mai aparut si alte bloguri si probabil sunt destule persoane care regreta ca nu au avut ei primii ideea unui astfel de blog/site de nisa.

Intr-un an de zile ne-am adaptat cerintelor publicului trecand de pe blogspot (click pentru a vedea versiunea 1.0 a blogului) pe wordpress si adoptand pagini noi precum: “Filme cu Dans” si “Filme 2008”. Totodata am venit cu idei noi, una dintre cele mai vizitate pagini fiind pagina cu “Filme de vazut cu prietena“. In acest timp nu am uitat nici de concursuri, am organizat pentru bloggeri concursul cu cel mai mare banner oferit vreodata si unul dintre cele mai importante concursuri in materie de creativitate (Making the Brand) in blogosfera. Iar premiile au fost mai valoroase decat niste stickuri…

Am primit totodata critici de la oameni ce nu au inteles ca in casa noastra parerea noastra este cea care conteaza, dar si idei constructive ce ne-au ajutat sa dezvoltam siteul. Am oferit canale de comunicare precum twitter, subtitrari pentru cei mai lenesi in cautarea pe net si am pus majoritatea trailerelor intr-un singur loc pentru a fi mai usor de accesat. Am publicat in premiera articole despre cele mai asteptate filme ale anului si am asistat la cele mai importante premiere sau avanpremiere ale filmelor interntionale in cinematografele romanesti.

FilmeTari a publicat in anul ce a trecut 400 de articole despre filme, blogul avand un total de 3 milioane de afisari. 650 000 de vizitatori unici si-au lasat amprenta pe site prin cele 2000 de comentarii si 8500 de voturi. Peste 350 de oameni ne citesc zilnic prin feedreadere…

Pentru a marca aceasta zi v-am adus un articol de la premiera filmului “Quantum of Solace” si o pagina noua de “Recomandari Filme”, unde vor aparea doar filmele care conteaza. Iar pentru ca nu am uitat nici de pasionatii de seriale, de 3 luni puteti sta la curent cu toate noutatile din lumea televiziunii prin seriale.filmetari.com .

A trecut un an de filme tari (sau de filmetari, cum vreti sa-i ziceti), iar partea interesanta abia acum incepe. Am adus la filmetari oamenii care stiu sa completeze o colectie de filme ce niciodata nu se va termina. Din partea mea, editorii filmetari sunt cei mai buni, de la cea mai tanara domnisoara pana la cel mai experimentat domn. Vor urma si alte surprize, vor urma schimbari (unele majore altele doar interesante), vor fi si mai multe filme, iar cand nu veti stii ce film sa vedeti veti intra aici… pentru ca ei scriu despre filmele tari, pentru FILMETARI.

FILMETARI, VISUL ORICARUI FILM!

Floryan
project manager @ FILMETARI

5 COMENTARII

  1. bafta cu blogul! e ok, are informatii, e usor de accesat si sectiunile sunt bine gandite/puse. o mica obs: un pic mai multa atentie la articole. mi-ar placea sa vad o schimbare aici, sa nu mai semene (uneori) a pareri personale, sa fie scrise profesionsit si (oarecum) impartial. lasati vizitatorii sa-si spuna opiniile, doar starnindu-i 😉

  2. la multi ani filme tari! tineti-o tot asa! si totusi,parca mi-ar placea sa vad mai des articole despre filme,ca in ultima vreme le cam duc lipsa :(. v-am pupat.bafta mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.