TT: Shutter Island (2009) cu Leonardo DiCaprio

6

Regizorul unor filme remarcabile precum The Departed, Goodfellas sau The Aviator, Martin Scorsese se intoarce regizand filmul ce incearca sa-i aduca primul Oscar lui Leonardo DiCaprio.  Un film ce se anunta foarte tare ne este prezentat astazi printr-un trailer ce ne pune in asteptare pana pe 2 octombrie.

Filmul spune povestea a doi politisti americani (Leonardo DiCaprio si Mark Ruffalo) ce au de investigat o misterioasa disparitie de pe o insula puternic fortificata, insula de pe care se spune ca este imposibil sa evadezi. Spitalul aflat pe insula gazduieste cei mai periculosi psihopati. Detalii gasiti in trailer. Spooky!!!

Va recomand sa vizionati trailerul Shutter Island

6 COMENTARII

  1. Adevarul e ca Di Caprio ar merita un Oscar. A crescut enorm de la nivelul 97-98 al Titanicului. E clar un actor matur, talentat si care demonstreaza.
    De abia astept filmul.

  2. foarte interesant filmul…. abia astept sa-l vad pe leo jucand un rol mai diferit fata de ceea ce a jucat pana acum….presimt o concurenta acerba la anu’ in cadrul premiilor Oscar

  3. nu pot sa-mi scot din minte filmul “The beach” si pe Di Caprio in rolul din acel film, care mi s-au parut execrabile…cred ca a mai evoluat in bine in ulima vreme dar pana la Oscar…sunt sceptica, desigur. Filmul in schimb pare interesant, chiar si cu Di Caprio in rolul principal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.