Trei staruri care au slabit drastic pentru un rol

0

Actorii fac eforturi considerabile pentru a intra în pielea unui personaj, dar poate cel mai greu lucru de realizat este să slăbești. Și nu mă refer aici la a da jos două sau trei kilograme, ci la performanța de a renunța la zeci de kilograme pentru a putea interpreta rolul respectiv. Mai jos puteți vedea câteva exemple de actori și actrițe care au slăbit dramatic, reușind totodată și câteva interpretări memorabile.

 

Christian Bale

Christian Bale este poate actorul care a reușit să dea jos cele mai multe kilograme pentru un rol. A slăbit aproape 30 de kilograme pentru a interpreta personajul din The Machinist, un bărbat cu insomnii care începe să nu mai discearnă ce este real și ce este închipuire. Chiar dacă joacă senzațional, iar filmul este excepțional, Christian Bale nu a primit foarte multe distincții pentru prestația sa. Oricum, a primit mai puține decât ar fi meritat. În anii care au urmat el avea să dovedească faptul că este un actor care pune/dă jos kilograme, iar în American Hustle l-ați putut vedea mai plinuț, peste greutatea sa optimă.

actor slab 2 460x322 Trei staruri care au slabit drastic pentru un rol

Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit o transformare incredibilă pentru rolul din Les Miserables, slăbind aproximativ 11 kilograme. Veți spune că nu este mult dacă ne gândim la performanța lui Christian Bale. Dar să nu uităm că Anne Hathaway a slăbit din cele 50 de kilograme pe care le avea (dacă le avea și pe acelea), ajungând undeva la sub 40 de kilograme ceea ce este extrem de puțin pentru o persoană sănătoasă. Efortul său nu a trecut neobservat, primind cele mai importante distincții pentru acest rol, inclusiv Oscarul.

actor slab 1 460x300 Trei staruri care au slabit drastic pentru un rol

Matthew McConaughey

Pentru un rol care avea să-i aducă Oscarul Matthew McConaughey poate spune că a meritat dea jos vreo 20 de kilograme. El joacă în Dallas Buyers Club rolul unui bărbat diagnosticat cu HIV și căruia medicii îi mai dau de trăit mai puțin de o lună de zile. Arată ca o umbră și pare că și o suflare de vânt poate să-l doboare. Dar e mai puternic decât pare.

actor slab 41 460x258 Trei staruri care au slabit drastic pentru un rol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.