[Trailer Tare] When You’re Strange – un documentar “The Doors”

4

when you re strange movie image the doors jim morrison 1 [Trailer Tare] When Youre Strange un documentar The Doors

Nu ştiu câţi fani ai trupei rock “The Doors” intră pe FilmeTari, însă cunosc unul singur, care sigur va fi interesat de această ştire, şi îmi e de ajuns. “When You’re Strange” este un film documentar despre trupa “The Doors”. Este atât scris cât şi regizat de Tom DiCillo şi va avea premiera, în cinematografe, anul acesta, pe 9 aprilie. Ce ar mai fi de spus despre această producţie? Îl are pe Johnny Depp pe post de narator. Pentru necunoscători, “The Doors” a fost una din cele mai controversate trupe de rock din S.U.A. Înfiinţată în 1965, trupa a fost formată din patru persoane: vocalistul Jim Morrison, clăparul Ray Manzarek, bateristul John Densmore şi chitaristul Robby Krieger. În 1991 a fost produs un film biografic, în regia lui Oliver Stone, despre faimoasa trupă. O peliculă care va avea, la un moment dat, o recenzie pe FilmeTari. Până atunci, vă invit să urmăriţi trailerul de mai jos şi să-mi spuneţi dacă “When You’re Strange” are şanse să fie mai bun ca filmul “The Doors” din ’91?

Vizionaţi trailer:

4 COMENTARII

  1. Poate ca nu sunt multi fani The Doors (desi ma indoiesc :P) dar cu singuranta foarte multor persoane le este cunoscuta melodia Riders on the storm, chiar daca este vorba de varianta featuring snoop dog care a fost soundtrack la Tokio Drift parca.

  2. Sper sa vina si in cinematografele de la noi, pentru ca, e un film documentar, care merita vazut.
    THE END

  3. Riders on the storm a fost in NFS: Underground (1 sau 2), cat despre documentar, il astept de asta toamna de cand a aparut trailerul. Insa nu cred ca va rula la cinema la noi deoarece totul se rezuma la profit iar in Romania nu stiu cati vor da bani sa vada un documentar despre o trupa de care nici nu au auzit. Asta e, macar un DVD sa apara daca nu, suntem nevoiti sa apelam la torrent sau odc.

  4. Am reusit insfarsit sa vad filmul When you’re strange The Doors. Un documentar foarte reusit merita vazut de totii fanii The Doors

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.