Trailer Tare: “The Killing Room”, remember SawI?

5

Prima data cand am vazut acest trailer m-am gandit la super filmul “Saw I”. Mai tineti minte? Doi barbati inchisi intr-o camera care puteu sa scape de acolo doar daca se omorau unul pe altul. “The Killing Room” este un film in care 4 oameni care s-au inscris pentru un studiu al guvernului alfla ca pentru a supravietui trebuie sa-i omoare pe ceialalti 3.

killing room Trailer Tare: The Killing Room, remember SawI?
Din pacate filmul nu intra in cinematografe ci direct pe DVD insa si asa povestea este suficient de interesanta cat sa atraga atentia. Filmul este regizat de Jonathan Liebesman, iar din distributie fac parte: Peter Stormare (Prison Break), Chloë Sevigny (Zodiac), Nick Cannon (Love don’t cost a thing).

Vizionati trailer “The Killing Room

5 COMENTARII

  1. nu stiu,am vazut filmul dar mi se pare fara nici un sens,am asteptat tot filmul sa se intample ceva,am incercat sa fiu atent la tot ce se vorbeste,dar…s-a terminat cred ca il clasez pe locul 1 la topul meu personal the worst movie ever,daca nu ma insel toti care l-au vazut cred asta.

  2. Da si pentru mine un film interesant.. dar finalul este dezamagitor.. slabutz oricum… poate continuarea sa fie mai interesanta.. un film cu o poveste si cred ca e ce-l mai ieftin film facut vreodata 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.