[Trailer Tare] Takers – Good Boys Turn Bad

2

takers trailer walking group tsrimg [Trailer Tare] Takers Good Boys Turn Bad

Încep aşa: Hayden Christensen, Paul Walker, Matt Dillon, Jay Hernandez, Idris Elba, Michael Ealy şi … Chris Brown şi T.I. Ce au în comun aceştia? Nici mai mult, nici mai puţin, decât o peliculă ce se anunţă, de pe acum, a fi spectaculoasă. Spun asta pentru că filmul, “Takers”, este un thriller de acţiune în care principala atracţie o reprezintă un grup de jefuitori de bănci. Aceştia sunt atât de “buni” încât nu au fost prinşi niciodată. Însă, la ultimul jaf, un detectiv (Matt Dillon) le va da bătăi de cap. Curioşi să vedeţi cum va arăta filmul? Vă invit să vedeţi trailerul de mai jos, iar, ca bonus, posterul oficial cu actorii principali. Între noi fie vorba, nu vi se pare că Hayden arată al naibii de bine cu pălăria aia, iar rolul de “băiat rău” îl prinde destul de mult? 😀

takers blueposter new fullsize [Trailer Tare] Takers Good Boys Turn Bad

“Takers” este regizat de John Luessenhop, iar Peter Allen, Gabriel Casseus şi Avery Duff sunt cei care au lucrat la scenariu. Producţia va rula în cinematografe pe 19 februarie 2010. Până atunci avem tot timpul să ne dăm cu părerea. Voi ce credeţi? Cu o aşa distribuţie ar trebui să avem aşteptări măricele de la peliculă, nu?

Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

  1. Asteptari foarte mari. Sper sa nu fim dezamagiti de el. Mi se pare ca este oarecum o copie a “Ocean twelve” si etc. Filmele cu Brad Pitt. Deja se exagereaza cu aceasta tema a jafului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.