[Trailer Tare] Sherlock Holmes: A Game of Shadows

3

Sherlock Holmes 2 First Official Look 460x298 [Trailer Tare] Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sunt super super entuziasmata sa va prezint urmatorul trailer! Pentru ca iubesc povestile lui Arthur Conan Doyle, pentru ca Robert Downey Jr. e unul dintre actorii mei preferati, pentru ca mi-a placut atat de mult primul film cu Sherlock Holmes ca pe data de 2 ianuarie eu ma aflam in sala de cinema si pentru ca duo-ul Holmes-Dr.Watson pus in scena de domnii Law si Downey Jr. mi se pare extrem de reusit si de entertaining, e putin spus ca eu de-abia astept sa apara Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Si voi sunteti la fel de nerabdatori ca si mine? 🙂 Daca da, va anunt ca filmul va veni in cinema incepand cu data de 23 decembrie 2011, iar trailerul il aveti mai jos.

De aceasta data, Sherlock Holmes si Dr. Watson isi unesc fortele pentru a-l prinde pe Profesorul Moriarty, cel inteligent si periculos raufacator pe care l-au intalnit vreodata. Ce sa mai zic, judecand dupa trailer, cred ca o sa iasa un film plin de aventura si mister, fix pe gustul meu. Sherlock Holmes: A Game of Shadows este regizat, ca si primul de altfel, de Guy Ritchie si ii aduce pe marile ecrane pe Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Rachel McAdams, Stephen Fry si Jared Harris.

3 COMENTARII

  1. place, place, place, place!!!!!! mult chiar !!!!!! abia astept 🙂
    made me really happy @Andreea !

  2. […] “Fringe” revine pe micile ecrane americane vineri, 13 ianuarie cu un episod intitulat “Back To Where You’ve Never Been”. Acesta îşi va purta eroii în lumea “over there” şi va readuce în scenă un personaj negativ pe care fanii serialului ard de nerăbdare să-l revadă – David Robert Jones, interpretat de Jared Harris (Professor Moriarty din filmul Sherlock Holmes: A Game of Shadows). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.