[Trailer Tare + Poster] “The Switch” cu Jennifer Aniston

1

Hah, presimt c-o sa-mi placa filmul asta! In plus, pentru ca se anunta inca din primele minute ale trailerului ca vine din partea unei echipe de productii ce a lucrat la proiecte precum “Little Miss Sunshine” si “Juno”, cred ca cel putin aspectul asta este garantat. Iar distributia, ei bine, si aici s-a facut treaba buna: o Jennifer Aniston in rol principal, bineinteles, Jason Bateman, Patrick Wilson, Scott Elrod, Jeff Goldblum si multi altii.

Curiosi de subiect? O tipa nemaritata (saraca Aniston) decide sa ramana insarcinata. Ca nu are cu cine, asta este un aspect mult prea mic pentru a da planul femeii peste cap. Si pentru asta s-au inventat donatorii de substante aducatoare de bebelusi. Gaseste unul, un blond simpatic si se pregateste sa-si organizeze o petrecere in cinstea acestui eveniment. Acolo, prietenul ei cel mai bun (in rolul lui Bateman), se imbata groaznic si… schimba recipientul cu donatia tipului, inlocuind-o cu a sa. Timpul trece, iar peste ani femeia apare cu micul Sebastian in viata barbatului, nestiind ce s-a intamplat la acea petrecere.

“The Switch” va avea premiera in cinematografe din 20 august, iar mai jos, aveti si trailerul si posterul oficial:

switch poster [Trailer Tare + Poster] The Switch cu Jennifer Aniston

1 COMENTARIU

  1. dragut trailer….dar totusi cred ca va fi o comedie placuta,gen The Ugly Truth,27 Dresses,The proposal,nu va fi cv memorabil…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.