[Trailer Tare] Liam Neeson in “After.Life”

2

Uite un trailer misto! Si pe langa povestea interesanta si scenele solicitante, mai putem afla ca are si o distributie pe cinste! Liam Neeson, Christina Ricci, Justin Long si Josh Charles sunt cateva dintre numele pe care Agnieszka Wojtowicz-Vosloo, regizoarea, le pune la bataie pentru “After.Life”, un thriller psihologic ce se anunta a fi unul interesant si provocator ca si tematica: posibila viata de dupa moarte.

Atunci cand Anna (Christina Ricci) sufera un groaznic accident de masina, rudele si iubitul sunt anuntate de moartea ei. Nimic mai firesc, doar ca fata se trezeste in incinta unei sali a pompelor funebre alaturi de Elit Deacon (Liam Neeson), omul care se va ingriji de aceste formalitati. Desi ea simte ca este in viata si confuzia unei morti/inmormantari o sperie si mai tare, Elit o convinge ca aceasta se afla la tranzitia unei vieti de dincolo de moarte si ca doar el o poate ajuta in acest demers. Paul (Justin Long), iubitul Annei, incepe sa-l banuiasca pe barbat de anumite lucruri, necrezand in parerile lui si incepe o ancheta pe cont propriu.

“After.Life” isi va avea premiera in cinematografe incepand cu luna aprilie a acestui an. Si eu chiar abia astept sa vad filmul asta. Voi? 😀

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.