Trailer Tare: Law Abiding Citizen

4

Si pentru ca zilele trecute v-am prezentat primele imagini ale lui “Law Abiding Citizen”, astazi vine randul trailerului.

photo 1 Trailer Tare: Law Abiding Citizen

Realitate, teroare, atitudine, explozie si talent, mult talent! Asta promite ecranizarea ce-i are ca piloni pe Gerard Butler si Jamie Foxx. Daca sunteti satui de galeria de filme de proasta calitate in care genul thriller a fost infundat in ultima perioada, pelicula lui F Gary Gray sigur va rasturna orice fel de prejudecata.

photo 2 Trailer Tare: Law Abiding Citizen

Cum altfel cand il vezi pe Butler luptand ironic pentru propria-i cauza si pe Foxx intrand in pielea legislatiei? Iata un trailer TARE:

4 COMENTARII

  1. doamne ce trailer…..l-am vazut si acum cateva ore pe youtube de cateva ori,oriunde il prind ma uit la el!!!pur si simplu inspira PUTERE….asta da rol pentru butler!ce diferenta dintre gerrard butler din the ugly truth unde a fost sooooper amuzant si acest psycho butler…dak filmul va fi pe masura trailerului nu m-ar mira dak butler ar avea si el o sansa la oscaruri:))cine stie..!!!orikm nota 10 pt trailer….acum dak nu va suparati o sa-l mai urmaresc de cateva ori:))

  2. ce pot spune este ca este un film supertare……nu am mai vazut de mult un film atat de bun si care sa fie antrenant pana la sfarsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.