[Trailer Tare] John Carter

2

john carter trailer 460x189 [Trailer Tare] John Carter

Pentru ca pe Pamant deja nu mai e loc pentru aventura, aceasta s-a mutat pe Marte :). Nu va faceti griji, acest lucru e valabil doar pentru filmul John Carter, o adaptare a romanului A Princess of Mars al lui Edgar Rice Burroughs. Filmul este regizat de Andrew Stanton (Wall-E) si ii aduce in rolurile principale pe Mark Strong, Taylor Kitsch, Willem Dafoe, Thomas Haden Church si Lynn Collins.

John Carter, fost capitan in Razboiul Civil, este transportat, intr-un mod inexplicabil, pe Marte sau Barsoom cum i se spune in film. Dupa ce, pentru o perioada, este prizonierul monstrilor verzi, principalii locuitori ai planetei, John Carter isi redescopera umanitatea in momentul in care o intalneste pe printesa Dejah Thoris si realizeaza ca soarta intregii planete si a locuitorilor sai se afla in mainile lui. Avand in vedere ca filmul este produs de Disney, cred ca o sa iasa destul de fain, pentru ca stiu cum sa faca un film captivant de aventura (vezi National Treasure, Prince of Persia etc.). John Carter vine pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D incepand cu data de 9 martie 2012.

2 COMENTARII

  1. […] John Carter este un nou film produs de Walt Disney Pictures al carui spot va fi prezent la Super Bowl anul acesta. In Romania filmul va intra in cinematografe pe 9 martie, iar eu sunt nerabdatoare sa-l vad in varianta 3D sau IMAX, bineinteles pentru efectele speciale. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.