[Trailer Tare] In Time

1

in time movie 460x234 [Trailer Tare] In Time

Cu riscul de a parea putin rautacioasa, am sa ma intreb cu voce tare cam cand are de gand Justin Timberlake sa-si incheie cariera actoriceasca. Nu ma intelegeti gresit, imi place muzica lui, iar la Saturday Night Live a fost una dintre cele mai reusite gazde din istoria emisiunii, dar ca actor nu ma convinge oricat ar incerca. Astazi, il puteti vedea in trailerul pentru In Time, un nou thriller SF ce-l aduce in rolul principal.

Intr-un viitor in care timpul devine o moneda, procesul de imbatranire al oamenilor se opreste la varsta de 25 de ani. In momentul in care atingi aceasta varsta, corpul tau mai are un singur an de trait. Singurul mod in care poti sa supravietuiesti e sa te imbogatesti. Concluzia pe care pot sa o trag din trailerul acesta super lung e ca filmul va fi unul misto, chiar si asa cu prietenul JT in rolul principal. Oricum, restul distributiei mi se pare destul de tare: Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Johnny Galecki (Leonard din The Big Bang Theory), Alex Pettyfer (number four din I am number four 🙂 ) si Matt Bomer (Neil Caffrey din serialul White Collar). In Time este regizat de Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War) si vine pe marile ecrane incepand cu data de 4 noiembrie.

1 COMENTARIU

  1. […] filme, iar astăzi vă ofer câteva imagini din thriller-ul SF, In Time. La prima vedere, atât din trailer, cât şi din poze, pelicula pare să promită multe. Foarte multe. Sunt curioasă să văd cum se […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.