[Trailer Tare] Get Low

0

Nu, din pãcate nu este nici pe departe un film de comedie venit din partea semenilor noştri de culoare, cum ar putea induce titlul (este o melodie hip-hop şi pe mine una la asta m-a dus cu gândul), ci chiar o poveste inspiratã din fapte reale, cu oameni mari şi înţelepţi, adulţi şi petreceri. Robert Duvall obţine dupã mulţi ani de absenţã un rol principal, şi dacã numele sãu nu vã sunã cunoscut, aduceţi-vã aminte de producţii ca A Civil Action, The Godfather sau Apocalypse Now. Alãturi de Duvall, se alãturã nume ca Bill Murray, Lucas Black, Gerald McRaney, Sissy Spacek şi Scott Cooper. Bagheta de regizor se îndreaptã cãtre Aaron Schneider (Oscar pentru “Two Soldiers”) şi deşi filmul a fost fãcut anul trecut, abia din 30 iulie va apãrea în ediţie limitatã.

Felix Bush (Robert Duvall) este genul de personaj care va atrage întotdeauna atenţia în jurul sãu. Dupã ce şi-a petrecut ultimii ani trãind în pustietatea pãdurilor din Tennessee, comportându-se ca un veritabil sãlbatic, acesta se întoarce între oameni, lãsând impresia cã doreşte sã revinã la o normalitate socialã. Da’ de unde, cãci de cum apare, Felix surprinde şi uimeşte pe toţi din jur atunci când face o vizitã la sediul pompelor funebre şi îi spune lui Frank Quinn (Bill Muray) cã doreşte o înmormântare, ba mai mult, o petrecere în cinstea viitoarei înmormântãri. Şi uite aşa, pustnicul nostru devine un soi de vedetã localã, şi ca pe orice vedeta care se respectã, oamenii vor dori sã-i afle povestea, sã-i surprindã trecutul…

Dupã cum am spus ceva mai sus, “Get Low” apare în ediţie limitatã începând cu data de 30 iulie, iar acum urmeazã sã vã arat si trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.