[Trailer Tare] Beasts of the Southern Wild

0

Unul dintre filmele câştigătoare ale Festivalului de Film Sundance a fost şi Beasts of Southern Wild în regia lui Benh Zeitlin, film ce a primit unul dintre The Grand Jury Prizes, fiind foarte apreciat de către critici. Iată că a apărut şi primul trailer oficial al acestuia care emoţionează prin cadrele sale de o naturaleţe autentică, dar şi prin efectul motivaţional pe care îl creează vocea narativă de pe fundal. Se simte că este un film făcut cu pasiune,vivid, explodează de energie şi culoare, cu o istorie ce pare incredibilă, având în componenţa nişte personaje promiţătoare.

Beasts of the Southern Wild 460x360 [Trailer Tare] Beasts of the Southern Wild

Adorabilă actriţă de numai 6 ani Quvenzhané Wallis joacă rolul lui Hushpuppy, iar Dwight Henry al tatălui ei Wink. Împreună trăiesc undeva la capătul lumii, într-o comunitate pe care ei o numesc ,,The Bathtub“. Tatăl ei, de o afecţiune dură, o pregăteşte pe fetiţă pentru greutăţile vieţii şi pentru atunci când nu va mai putea fi lângă ea. Când sănătatea acestuia se înrăutăţeşte, copila pleacă în căutarea mamei ei.
Mărturisesc că sunt foarte nerăbdătoare să-l vizionez pentru că mi se pare foarte calitativ şi totodată foarte special. În plus nu am foarte mult de aşteptat pentru că premiera va avea loc pe data de 25 iunie.

Vizionaţi trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.