[Trailer Tare] Adrien Brody in “Splice”

3

Uite un trailer chiar foarte tare! Si la cat de mult suspans au propulsat in el, daca filmul va reusi sa tina stafeta ridicata, putem auzi numai bine despre “Splice”. Se poate avea incredere in Vincenzo Natali (Paris, Je t’aime, Cube) , regizor ce s-a implicat si in realizarea unui scenariu interesant si provocator pentru acest moment. Adrien Brody va ocupa unul dintre rolurile principale alaturi de Sarah Polley (Away From Her, Go, The Secret Life of Words) si dupa cum ni se arata in trailer, cei doi vor face o echipa excelenta.

Doi oameni de stiinta dedicati domeniului lor de studiu, Clive si Elsa, decid sa realizeze experimentul vietii lor: sa alipeasca A.D.N-ul uman de cel animal pentru a da viata unui nou organism. Nu vom stii viitorul acestei creaturi, dar cu siguranta ne putem imagina repercursiunile acestui fapt lipsit de moralitate si simtamant deontologic din partea celor doi.

Premiera pentru “Splice” este asteptata in State din 4 iunie.

3 COMENTARII

  1. Sunt placut surprins de concept, insa astept sa vad filmul si apoi vorbim. Nu poti judeca un film doar dupa trailer, la fel ca si o carte dupa coperta. Te va dezamagi sau incanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.