[Trailer] Snow White and the Huntsman

3

O surpriza neasteptata! In urma cu cateva ore s-a lanasat oficial, trailerul pentru mult asteptata premiera “Snow White and the Huntsman”. Ce credeti? Imi place! Trailerul nu duce deloc lipsa de imagini care sa te incante si se pare ca vom avea parte de un film cu efecte speciale foarte bune. In rolul Albei ca Zapada o veti recunoaste pe Kristen Stewart,  Charlize Theron fiind regina “evil”. Celor doua li se va alatura Ian McShane (Case 39, Kung Fu Panda) si Chris Hemsworth (Thor). Ca observatie, cei 7 pitici vor avea numele imparatilor romani: Caesar, Tiberius, Constantine, Claudius, Hadrian, Nero si Trajan.

 Snow White and the Huntsman wallpaper snow white and the huntsman 460x258 [Trailer] Snow White and the Huntsman

Desi filmul pleaca de la ideea ce a stat la baza basmului „Alba ca Zăpada”, personajele principale sunt abordate diferit si evolueaza intr-o alta directie. Regina cea Rea o ţine captiva pe Alba ca Zapada vreme de 11 ani, in tot acest timp fata pierzandu-si inocenta si castigandu-si independenta. Cand reuseste sa evadeze, Regina il trimite pe urmele printesei, pe Vanator, un barbat care şi-a pierdut nevasta, speranta si increderea. Acesta nu o poate omora pe printesa si ii da drumul. In „Snow White and the Huntsman”, adaptarea imaginata de Rupert Sanders, Vanatorul a devenit un foarte bun luptător, un mentor ce o invata pe Alba ca Zapada sa se lupte si sa supravietuiasca., intr-o lupta pentru detronarea Reginei. Pe mine m-a convins trailerul. Filmul il vom astepta in cinematografe incepand cu iunie 2012. Cum vi se pare?

Vizionati trailer:

 

3 COMENTARII

  1. de 2 ori am vazut trailarul azi si pot spune ca am vazut tot filmul. n-am sa merg la cinema pentru el cand va fi lansat. daca ma voi uita, va fi pentru efecte.

  2. […] intorc pe marile ecrane. Anul acesta vor aparea in cinematografe celebrele povesti Mirror Mirror si Snow White and Huntsman, iar in 2013 ne vom bucura de Hansel and Gretel: Witch Hunters si Jack The Giant Killer. Si cum […]

  3. […] în mod diferit şi asta la câteva luni distanţă. Cu toate acestea, varianta dark a poveştii, Snow White and the Huntsman, se anunţă a fi mult mai interesantă decat cea despre care urmează să vă vorbesc. Însăşi […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.