[Trailer] Safe House

1

 Denzel Washington! Omul este un maestru în meseria sa, lucru dovedit de nenumărate ori în toate rolurile interpretate, de altfel destul de variate. Ryan Reynolds a fost un “împătimit” al comediilor însă în ultima vreme a încercat să diversifice “tematica”. În 10 februarie 2012 îi vom putea urmări pe cei doi într-un film care, judecând trailerul va fi un blockbuster internațional. Pe mine imaginile m-au convins că voi urmări un thriller destul de bine închegat, un joc psihologic cu multe răsturnări de situație. În alte roluri Sam Shepard, Vera Farmiga și  Robert Patrick.

safe house. 2jpg1 460x306 [Trailer] Safe House

 Câștigătorul premiului Oscar, Denzel Washington este în “Safe House”, un fost agent CIA care timp de 10 ani a reușit să stea în umbră.  O potențială amenințare pentru unii ținând cont de informațiile secrete dar valoroase pe  care le deține acesta devine vânat de multe persoane care-i doresc moartea. Ryan Reynolds intră în rolul unui agent CIA prins într-un păienjeniș construit pe neîncredere, minciuni și aparențe înșelătoare. Supraviețuind unui atac asupra sediului CIA, recentul inamic capturat (Denzel) va trebui mutat într-o altă locație. Lucrurile nu sunt așa de simple cum par și vom avea garantat parte de multe twisturi și adrenalină la cote maxime.

Vizionați trailer:

1 COMENTARIU

  1. Un film bun, zic eu! Are actori buni si povestea pare promitatoare. Ce ma bucura este faptul ca apare si Reynolds care dupa parerea mea este un actor foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.