[Trailer] Rio

0

Va aduc astazi un trailer pentru Rio, un film foarte simpaticut. Echipa de creatie a noului desen animat este aceeasi care ne-a adus si Ice Age, asa ca Rio ar trebui sa fie destul de amuzant, nu-i asa? Vom vedea asta, desi nu vad cine nu ar gasi nimic adorabil intr-un desen animat cu pasari. Eu sunt foarte entuziasmata in privinta distributiei, alcatuita din Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, George Lopez, Jamie Foxx, Leslie Mann, Tracy Morgan, Wanda Sykes, Will.i.Am, Rodrigo Santoro, Jemaine Clement si Jake Austin.

Papagalii albastri sunt o specie pe cale de disparitie, ramanand, de fapt, doar doua exemplare pe planeta. Unul dintre ele, Blu, este un papagal domestic din Minnesota, care pleaca intr-o aventura spre Rio de Janeiro pentru a-si gasi perechea, pe Jewel. Ajuns acolo, Blu isi face o gramada de noi prieteni, dar si dusmani, si este obligat sa se descurce singur in salbaticie, lucru destul de dificil pentru un papagal ce nu stie sa zboare.
Filmul imi imi aduce putin cu un Madagascar in care personajele principale sunt niste pasari, ceea ce nu e un lucru rau, avand in vedere ca Madagascar a fost un succes. Rio este o pelicula de care se poate bucura intreaga familie, incepand din 15 aprilie, cand aceasta apare in cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.