[Trailer] Puss in Boots

1

Ce ti-e si cu seriile astea de filme… Cand crezi ca seria s-a terminat, apare un spin-off ce-l are in rolul principal pe unul dintre personajele secundare. Asa s-a intamplat in cazul seriei X-Men, iar aparent, in lumea desenelor animate, asa se va intampla si cu Shrek. Puss in Boots e primul personaj care primeste un film separat. Nu stiu daca altele sunt in plan, dar nu m-ar mira ca peste un an-doi sa apara alt desen animat numit Donkey. In orice caz, pentru Puss in Boots, care va veni pe marile ecrane romanesti, in 3D inclusiv, incepand cu 2 decembrie 2011, va prezint astazi (in traducere libera) trailerul teatral.

Inainte ca Puss sa-i intalneasca pe Shrek si pe ceilalti, acest motan seducator a facut echipa cu genialul Humpty Dumpty si cu agila Kitty pentru a fura Gasca-ce-face-oua-de-aur. Cred ca trailerul isi va indeplini misiunea de a atrage lume in cinematograf, si va functiona mai ales in cazul copiilor si al iubitorilor de pisici. Puss in Boots e regizat de Chris Miller (Shrek the Third), iar vocile principale vor fi furnizate de Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis si Billy Bob Thoronton. Mai jos puteti vedea si noul poster “exploziv”.

Puss In Boots Poster 460x722 [Trailer] Puss in Boots

1 COMENTARIU

  1. […] e in centrul atentiei saptamana aceasta pe filmetari.com. Daca ieri va prezentam trailerul pentru Puss in Boots, un film mai child friendly, astazi v-il ofer pe cel pentru The Skin I Live In, un nou thriller […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.