[Trailer + Poster] Puss in Boots

3

Al doilea trailer pe ziua de astazi este pentru Puss in Boots, film ce-l readuce pe marile ecrane pe motanul seducator din Shrek. Regizat de Chris Miller, acelasi care a lucrat si pentru Shrek the Third, Puss in Boots va fi lansat, ca majoritatea filmelor de animatie din ultimul timp, in format 3D. Antonio Banderas se intoarce sa-i dea glas lui Puss, fiind insotit de Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton si Amy Sedaris pentru a aduce la viata acest desen animat.

Povestea e destul de simpla. Filmul urmareste viata lui Puss in Boots inainte ca acesta sa se intalneasca cu Shrek si ceilalti prieteni ai sai. Trailerul e destul de scurt si de simplu, insa melodia lui Pitbull de pe fundal parca face totul, se potriveste asa cu atitudinea motanului. Daca sunteti nerabdatori sa aflati care au fost evenimentele care au condus la intalnirea dintre Puss in Boots si Shrek, veti mai avea ceva de asteptat, cam pana pe 4 noiembrie, cand filmul va fi lansat in cinematografe.

pussinbootsposter 460x681 [Trailer + Poster] Puss in Boots

3 COMENTARII

  1. […] Rita” – Fernando Trueba și Javier Mariscal „Kung Fu Panda 2” – Jennifer Yuh Nelson „Puss in Boots” – Chris Miller „Rango”- Gore […]

  2. […] „Puss in Boots”– Lolcat În conformitate cu trendurile de pe internet, personajul principal reușește să fie […]

  3. […] Rita” – Fernando Trueba și Javier Mariscal „Kung Fu Panda 2” – Jennifer Yuh Nelson „Puss in Boots” – Chris […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.