[Trailer + Poster] Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

1

Inca un trailer pentru mult-asteptatul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Sincer, s-a facut atata valva referitor la filmul asta, ca te-ai astepta sa fie o mare dezamagire. Insa judecand dupa rezultatele aduse de celelalte parti, sansele ca On Stranger Tides sa dezamageasca sunt destul de mici. Si cum productiile semnate Jerry Bruckheimer rareori dau gres (chiar daca se nimereste ca unele sa nu fie prea apreciate, tot aduc lumea in cinema), ma astept ca si ce-a de-a patra parte a Piratilor sa fie la fel de buna ca si predecesoarele sale. Regizata de Rob Marshall, pe care sigur il stiti multumita lui Chicago, Memoirs of a Geisha sau Nine, filmul va aduce pe marile ecrane pe mult-iubitul Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelope Cruz, Ian McShane, Stephen Graham, Gemma Ward, Judi Dench, Kevin McNally, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin si Keith Richards.

Ce sa va mai spun in plus despre poveste? Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides il are in prim-plan numai pe Capitanul Jack Sparrow, si urmareste aventurile acestuia in cursa de a gasi Fantana Tineretii. Penelope Cruz este Angelica, o femeie misterioasa, care, vom vedea daca va deveni perechea lui Jack, sau daca doar il foloseste pentru a ajunge mai usor la ravnita Fantana. Si pentru ca Jack Sparrow si Barbossa isi desfasoara relatiile in termeni amiabili, de aceasta data, rivalul lui Jack va fi piratul Blackbeard.
Judecand dupa trailer, filmul pare sa aiba acelasi feeling ca si celelalte parti ale Piratilor, este amuzant si plin de aventura. Foarte tare replica lui Keith Richards de la sfarsitul tralierului, cu privire la Fantana Tineretii. Nu stiu despre voi, insa eu ma voi afla in cinema si de aceasta data, pentru a vedea noile aventuri ale Capitanului Jack Sparrow. Puteti sa va alaturati si voi, incepand cu 20 mai, cand Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides va avea premiera in cinematografe, in 3D.

pirates of the caribbean on stranger tides poster 460x679 [Trailer + Poster] Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.