[Trailer + Poster] “Holly Rollers” si Jesse Eisenberg

0

Adevarul este ca “Holly Rollers” suna destul de intrigant, si de ce nu, iti ridica si cateva semne de intrebare. Proiectul, care si-a avut deja debutul in cadrul Festivalului de Film Sundance, urmareste o poveste interesanta, o problema spinoasa dar si una relatata din prisma unui amanunt esential: este inspirata din fapte reale. In “Holly Rollers”, Kevin Asch ii aduce laolalta pe Jesse Eisenberg (Zombieland, Adventureland) intr-un rol principal, Justin Bartha, Ari Graynor, Danny A. Abeckaser si Q-Tip.

Anii ’90, Brooklyn. La momentul acela, un adolescent de origine evreiasca este adus in lumea drogurilor, lasandu-se in spatele comunitatii sale ortodoxe din Brooklyn o imagine buna, fiind cunoscut pentru transportul de medicamente alaturi de prietena sa. Baiatul (Jesse Eisenberg) va ramane fascinat de fascinanta universul alert in care a intrat, dar se va vedea nevoit sa-si joace bine noul dublu-rol: cel de evreu aproape de Dumnezeu, un cetatean cinstit si cu frica de cele sfinte, dar si un bun afacerist in universul drogurilor. Doar ca ramane de vazut cat timp le va mai putea impaca pe amandoua.

“Holly Rollers” apare in editie limitata din 21 mai, va las trailerul la vizionat, iar un pic mai jos, si posterul de admirat:

phpkCpZqoAM [Trailer + Poster] Holly Rollers si Jesse Eisenberg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.