[Trailer] Mirror Mirror

1

V-am mai vorbit eu despre acest film într-un articol de la rubrica foto. Numai că atunci nu avea un nume, ştiam doar că este despre Albă-Ca-Zăpada şi că vrăjitoarea cea rea este nimeni alta decât Julia Roberts. Ei bine, a apărut de curând trailer-ul şi există şi un nume pentru peliculă, inspirat din celebra replică Mirror mirror on the wall, who is the fairest of them all? Şi cum probabil mai ştiaţi, pentru anul 2012 avem două filme cu acelaşi personaj. Acesta şi cel cu Kristen Stewart. Aşa că e la alegere.

catsfffffffffffffffffffd 460x344 [Trailer] Mirror Mirror

Ştiţi deja care este povestea, nu e nevoie să v-o mai spun eu. Trebuie doar să menţionez faptul că regizorul (apropo, cel care a regizat şi Immortals) face câteva modificări şi oferă propria sa viziune asupra filmului, fapt care se poate observa din trailer. Este colorat si complet diferit faţă de Snow White and the Huntsman, care are o abordare mult mai întunecată.

Deşi îmi place Snow White mult mai mult (chiar dacă joacă Kristen Stewart), cred că le voi vedea totuşi pe amândouă. Poveştile pentru copii sunt spuse într-un mod jucăuş şi inocent (asemeni lui Mirror Mirror ), dar ele ascund înţelesuri mult mai adânci şi mai întunecate (Snow White and the Huntsman).

Premiera este pe 16 martie, în Statele Unite. Distribuţia îi are pe Julia Roberts, Lily Collins şi Armie Hammer.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. […] Nu, nu este foarte cunoscut, deşi a avut apariţii în filme de avengura, precum The Social Network şi mai recent, în J. Edgar, în care “împarte” un sărut cu Leonardo Di Caprio:D. Dacă îşi va lua avânt în cariera rămâne de văzut, dar deocamdată se potriveşte perfect în acest top. Următorul film: Mirror Mirror […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.