[Trailer] Amazing Spider-Man

2

O vesta buna pentru fanii Spider-Man! Astazi Columbia Pictures a lansat un nou trailer al filmului Amazing Spider-Man, care va avea premiera in Romania pe 6 iulie. Trailerul dezvaluie mai multe detalii din poveste si pune accentul pe viata personala plina de secrete a Omului Paianjan. Eu sunt placut surprinsa de faptul ca Emma Stone va fi iubita lui Spider-Man, dar putin cam dezamagita de faptul ca Andrew Garfield, cu fata lui plangacioasa, il joaca acum pe super-erou. Da, imi place mai mult Tobey Maguire.

the amazing spider man 7 copy 460x319 [Trailer] Amazing Spider Man

Astfel, aflam ca Peter (Andrew Garfield)  traieste cu unchiul (Martin Sheen) si matusa (Sally Field) sa, deoarece parintii l-au abandonat cand era mic, iar la liceu este pustiul chinuit, nu cel popular. La fel ca toti adolescentii, Peter  incearca sa afle cine este si de unde vine, iar punctul de plecare in cautarile sale este reprezentat de o servieta care i-a apartinut tatalui sau. Cum era de asteptat servieta il conduce la un om rau, primul partener al tatalui, care incearca sa distruga lumea. Asadar, Omul Paianjan este terbil de ocupat in noul film. Dezleaga mistere, se lupta cu niste creaturi odioase concepute in laborator, cu fortele legii si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Gwen Stacy (Emma Stone). Eu, abia astept sa vad filmul, chiar daca pare o drama adolescentina. Efecte speciale, actiune si mai mult ca sigur o portie de umor.

2 COMENTARII

  1. Emma si Andrew sunt adorabili. Pana apare versiunea asta, cred ca o sa revad trilogia cu Tobey Maguire 😀 .

  2. Ce bine ca nu mai e Tobey Maguire. Pacat de filmele frumoase, cand ii vedeam fata si nu exprima nimic, cum sa fii actor fara expresivitatea fetei? Mi se pare mult mai ok tipul nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.