[Trailer] “A Christmas Carol” cu Jim Carrey

4

a christmas carol poster 202x300 [Trailer] A Christmas Carol cu Jim CarreyCu toate că este încă prea devreme să vorbim de iarnă sau de Crăciun, sunt convinsă că o parte din voi vor fi interesaţi de animaţia despre care o să vă vorbesc astăzi. Pelicula “A Christmas Carol” este produsă de Walt Disney şi este o adaptare după cartea cu acelaşi titlu a lui Charles Dickens. Dacă numele nu vă spune încă nimic, am să vă mai dau câteva indicii. Poate unii din voi au văzut, din întâmplare, pe la televizor, un film cu un bătrân foarte avar, care este vizitat, în noaptea de Crăciun, de trei fantome: cea a trecutului, prezentului şi viitorului. Cred că v-aţi prins ce făcea fiecare fantomă,nu? În trailerul de mai jos povestea este cam aceeaşi. Dacă, în filmul din 1999, Patrick Stewart l-a interpretat pe bătrânelul domn Scrooge, în animaţia de anul acesta Jim Carrey ne va încânta cu prestaţia sa 😀

a christmas carol 2009 011 [Trailer] A Christmas Carol cu Jim Carrey

Buuun! Să vă mai zic că Robert Zemeckis (Forrest Gump, The Polar Express, Beowulf  )este cel care a scris şi regizat filmul şi că Jim Carrey interpretează în total patru roluri diferite: Ebenezer Scrooge şi cele trei fantome. Din distribuţie mai fac parte actorii: Gary Oldman, Robin Wright Penn şi Colin Firth. “A Christmas Carol” va debuta în cinematografe, în variantă 3-D, pe data de 6 noiembrie 2009. Aştept să-mi spuneţi cum vi se pare 😀

Vizionaţi trailer:

4 COMENTARII

  1. ma face sa imi doresc sa vina craciunul mai repede. acum! :))
    abia astept sa ma duc la 6D. mai este ceva vreme, insa cu siguranta am sa ma duc :). filmul arata foarte bine si asa cum am mai spus, ma duce cu gandul la sarbatori.

  2. Totusi nu inteleg de ce va aparea inca din noiembrie. Va avea multi specatatori, bineinteles, dar undeva dupa 1 decembrie, cred ca ar avea mai multi.
    Nu e foarte impresionant dupa trailer, dar mi se pare un film de urmarit inainte de Craciun, nu in noiembrie. Intotdeauna imi place sa urmaresc filme de genul, inainte de Craciun.

  3. Nu sunt impresionata de trailer. Ma dispera chestia asta la 3D ca toti cad din cer, aluneca, tipa, derapeaza etc ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.