The Warrior’s Way (2010)

1

Nu stiu ce sa va spun despre The Warrior’s Way. Adica nu am ramas cu o cine stie ce impresie dupa ce l-am vazut. Nici nu mi-a displacut in totalitate, ca altfel nu-l urmaream pana la capat, dar nici nu m-a incantat (poate decat copilasul super adorabil). Filmul seamana cat de cat cu Kill Bill – varianta cu samurai si cowboy. Poate ca aceasta combinatie destul de bizara si de dificil de digerat e cea care m-a bulversat asa. The Warrior’s Way, produs de Barrie Osborne (producator si pentru Lord of the Rings) ni-i aduce in rolurile principale, printre altii, pe Geoffrey Rush si Kate Bosworth.

the warriors way image kate bosworth 460x306 The Warriors Way (2010)

In secolul al 19-lea, Yang este considerat cel mai bun samurai/spadasin al tuturor timpurilor. Totusi, statutul asta nu-i ofera o viata prea linistita, pentru ca, refuzand sa omoare ultimul membru al unui clan inamic (un bebelus), atrage mania propriul sau clan si devine cel mai cautat om din Asia. Din cauza asta, Yang fuge impreuna cu bebelusul in Vestul Salbatic, ascunzandu-se intr-un oras ciudat ce avea o mana de locuitori, majoritatea circari. Acolo isi construieste o viata noua, ii apara pe noii sai prieteni de nelegiuitii care dau navala, dar va fi nevoit sa se apere si pe sine si pe bebelus in momentul in care samuraii descopera unde se afla.

the warriors way image jang dong gun 460x307 The Warriors Way (2010)

Daca aveti chef de ceva foarte foarte diferit, zic ca puteti sa-i acordati o sansa, desi nu invatati cine stie ce lectie la sfarsit, ci o sa aveti parte de multe scene cu sabii si  impuscaturi … Dar in cazul in care nu va plac nici filmele western, nici cele cu arte martiale, eu zic ca ar fi cazul sa pastrati distanta. Totusi, daca in cele din urma va decideti sa-l urmariti, pregatiti-va sa vedeti niste membre taiate si mult sange.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.