The Adventures of Tintin (2011)

9

Pentru primul film de animatie regizat de Spielberg aveam, parca, asteptari mai mari. Dar nu a fost vina lui ci poate a povestii sau a scenaristului. Pentru copii pare un film perfect, insa am vazut multe asemenea care au fost agreate si de oamenii mari. In 1929 au aparut pentru prima data benzile desenate, iar TinTin a fost un fenomen la acele vremuri. Prin anii ’80 (acum aproape 30 de ani) Steven Spielberg s-a gandit sa faca un film despre Tintin si a cumparat drepturile respective. Acum a iesit pe piata, iar cinematografele nu sunt foarte pline la proiectiile lui, fapt care probabil ii va face pe producatori sa anuleze cele 2 continuari. Sau nu?

the adventures of tintin poza 2 460x195 The Adventures of Tintin (2011)

Tintin este un jurnalisto-detectiv, un jurnalist care cumparand un vapor-macheta ajunge sa deschida un nou subiect pentru ziarul sau. O poveste cu pirati si capitani, cu legende si cu harti ale unor comori. Cu politisti gemeni, inutili si amuzanti, cu hoti de buzunare “bolnavi” si cu un catel foarte istet. Insa dupa prima jumatate iti cam dai seama cum se va termina, ajungi sa nu mai ai asteptari foarte mari si incepi sa te plictisesti. Daca mai ai si altceva de facut pe acasa atunci chiar ai vrea sa se termine mai repede. Stiu, copiii nu se grabesc, insa am vazut multe filme pentru copii create sa te capteze.

the adventures of tin tin poza 1 460x258 The Adventures of Tintin (2011)

Am vazut Ratatouille, Wall-E, Kung Fu Panda, The Illusionist (european), Cars sau Toy Story. Si stii cum se zice. Cu o animatie nu prea poti sa o dai in bara. Asta si pentru ca parintii nu mai trebuie sa mai caute in seara respectiva o bona sau sa-si trimita copiii la bunici, filmul devenind o ocazie de “familie”. Desi “lalait”, filmul a fost creat frumos. Cu cadre digitale facute pe calculator care nu ar fi putut fi facute decat cu multe duble pentru un film obisnuit. Insa doar cu atat am ramas. Poate data viitoare.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. Frumos! Alteva nu am ce sa zic despre acest film. Grafica e exceptionala, se simte mana lu spilberg.

  2. […] Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar şi un vechi blestem. Floryan – FilmeTari Desi “lalait”, filmul a fost creat frumos. Cu cadre digitale facute pe calculator care nu ar fi […]

  3. […] The Adventures of Tintin Arthur Christmas Cars 2 Puss in Boots Rango […]

  4. […] „The Adventures of Tintin“ – John Williams „The Artist“ – Ludovic Bource „Hugo” – Howard Shore „Tinker Tailor Soldier Spy” – Alberto Iglesias „War Horse“ – John Williams […]

  5. […] „The Adventures of Tintin“ – John Williams […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.