Stirile filmetari – 27 martie

0

Woody Allen o convinge si pe Nicole Kidman

Desi au aparut numeroase zvonuri care spuneau ca Nicole Kidman renunta la actorie iata ca nu au fost adevarate. Nicole Kidman se alatura grupului de actori din cel mai nou film al lui Woody Allen, film ce inca nu a primit un nume. Antonio Banderas, Freida Pinto, Naomi Watts, Josh Brolin sau Anthony Hopkins sunt nume alaturi de care Kidman va juca. Filmarile vor incepe la vara la Londra.

nicole-kidman

6 postere noi noute cu Harry Potter

Warner Bros a dat publicitatii 6 noi postere cu personajele filmului “Harry Potter and the Half-Blood Prince“. Cele 6 postere ii prezinta pe Daniel Radcliffe in rolul lui Harry, Michael Gambon in rolul lui Albus Dumbledore, Emma Watson ca Hermione Granger, Rupert Grint in rolul lui Ron Weasley, Tom Felton in rolul lui Draco Malfoy si Alan Rickman in rolul lui Severus Snape. Ecranizarea celei de-a 6 carti a scriitoarei J.K. Rowling va avea premiera in cinematografe pe 17 iulie 2009.

pottercharacterposters

Imagine cu Nicolas Cage din “The Sorcerer’s Apprentice

niccage-burachel

Chiar daca cel mai recent film al lui Cage a strans 25 de milioane de dolari, incasari la box office, in primul weekend, imaginile cu Nicolas Cage din viitorul film, “The Sorcerer’s Apprentice“, nu-i dau carierei actorului mari sperante, spun criticii de film. Filmul in care Cage este vrajitor va fi lansat pe 16 iulie 2010, iar imaginea prezentata in acest post este facuta la filmari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.