Sherlock Holmes (2009)

16

Il ador pe Guy Ritchie! Face cele mai misto filme, mai putin ala cu Madonna. Oricum, recunosc, am fost putin surprinsa sa vad un titlu precum Sherlock Holmes printre titlurile lui moderne. Cu totii cunoastem stilul sau: tehnica de filmat inovatoare, muzica buna, ironia ca la ea acasa si nelipsitii britanici. sherlock holmes movie 6 Sherlock Holmes (2009)

Ritchie practic l-a reinventat pe Sherlock Holmes. Uitati tot ce stiati despre detectivul genial, calculat si linistit care dezleaga cazurile aparent fara rezolvare din Londra secolului 19. Acest Holmes (Robert Downey Jr.) este exact opusul a ceea ce v-am prezentat mai devreme. Tipul e putin sarit de pe fix, incredibil de plin de el, dar in acelasi timp capabil sa reconstruiasca orice situatie din cele mai mici detalii. Totusi Holmes se afla intr-o situatie dificila: are un caz incredibil de neobisnuit in brate, iar prietenul si asistentul sau nelipsit Watson (Jude Law) este pe cale sa isi faca iesirea din lumea crimelor si a misterelor. Filmul este facut exact dupa reteta lui Guy Ritchie, cu tipi rai care par invincibili, situatii extreme, batai grozave, toate astea cu un strop de supranatural. Bineinteles ca Holmes al nostru, folosindu-si abilitatile care l-au consacrat drept cel mai bun detectiv din lume, dar si curajul usor nebunesc, reuseste sa faca lumina intr-o Londra cuprinsa de panica. Doctorul Watson pare tot timpul gata sa-l paraseasca, insa respectul sau pentru detectiv, reputatia sa de doctor foarte bun dar si personalitatea calculata il fac sa ramana alaturi de Holmes. sherlock holmes 2009 robertdowneyjr judelaw1 Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes este primul film care l-am vazut pe anul asta si pot sa va spun ca din punct de vedere cinematografic, am inceput anul mai mult decat bine. Are fix ce-i trebuie ca sa fie una dintre cele mai bune productii ale anului 2010: imagini extraordinare, personaje conturate impecabil, situatii din care ai crede ca nu ai scapare si, bineinteles, nelipsita lupta dintre bine si rau, ce are loc pe un pod londonez in constructie.

Asadar, daca vreti sa incepeti anul cu un film bun, Sherlock Holmes ar trebui sa fie printre primele voastre optiuni. E un film super misto!

16 COMENTARII

  1. […] FilmeTari.com: Ritchie practic l-a reinventat pe Sherlock Holmes. Uitati tot ce stiati despre detectivul genial, calculat si linistit care rezolva cazuriurile aparent nerezorvabile din Londra secolului 19. Acest Holmes (Robert Downey Jr.) este exact opusul a ceea ce v-am prezentat mai devreme. Tipul e putin sarit de pe fix, incredibil de plin de el, dar in acelasi timp capabil sa reconstruiasca orice situatie din cele mai mici detalii. […]

  2. Un film categoric BUN, cu regie mișto, cadre perfecte, actori nu glumă, muzică, acțiune și poveste. Fain de văzut la cinema.

  3. desi l-as fi vazut pe johnny depp in rolul lui sherlock holmes(dupa filme ca From Hell ar fi mers cu siguranta), mi-a placut foarte tare cum a jucat downey. i-a dat ceva aparte personajului.
    merita cu siguranta vazut.

  4. […] În special al celor care l-au îndrăgit pe acesta din poveștile lui Conan Doyle. Marina – FilmeTari Ritchie practic l-a reinventat pe Sherlock Holmes. Uitați tot ce știați despre detectivul […]

  5. […] într-un film parcă mai alert, mai exploziv, mai amuzant decât precedentul. Pentru că primul Sherlock s-a bucurat de un imens succes, a venit, cum era și firesc și o continuare în același stil […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.