Scarlett Johannsson în revista GQ

0

Scarlett Johansson GQ Germany November 1 782x1024 460x602 Scarlett Johannsson în revista GQ

În ultima vreme, Scarlett Johansson a reuşit să provoace ceva vâlvă în presa de peste ocean. Scarlett s-a pozat goală în oglindă, iar un hacker i-a spart telefonul mobil şi a postat aceste imagini pe internet. Deşi la început s-ar fi pus problema dacă este ea sau nu, actriţa a mărturisit că pozele îi aparţin şi că doreşte să fie şterse. Pentru acest lucru a fost nevoie şi de o intervenţie a FBI-ului pentru depistarea hacker-ului, care a mai “furat” astfel de imagini compromiţătoare ale unor celebrităţi precum Vanessa Hudgens sau Jessica Albă.

Lăsând scandalurile la o parte, Scarlett Johannsson reuşeşte să-şi ţină hainele pe ea în cel mai recent număr al revistei GQ, ediţia germană. Agenda ei este plină până în 2013 cu următoarele producţii: We Bought a Zoo, The Avengers, Under the Skin şi (probabil) Iron Man 3.

Puteţi vedea şi voi pictorialul din GQ, mai jos:

Vezi galerie (click pe poze):

Scarlett Johansson GQ Germany November 2 150x150 Scarlett Johannsson în revista GQ Scarlett Johansson GQ Germany November 3 150x150 Scarlett Johannsson în revista GQ Scarlett Johansson GQ Germany November 4 150x150 Scarlett Johannsson în revista GQ Scarlett Johansson GQ Germany November 5 150x150 Scarlett Johannsson în revista GQ


Sursa: magxone.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.