Sascha Baron Cohen nu are voie sa participe la Premiile Oscar

2

Sascha Baron Cohen, actorul din Borat, planuia ca anul acesta sa paseasca pe covorul rosu de la premiile Oscar imbracat in dictator. Mai bine spus, Cohen doreste sa isi promoveze ultimul film, The Dictator, si s-a gandit ca nu este loc mai bun, pentru a le arata oameniilor ce personaj interesant este Generalul Aladeen, decat faimoasa carpeta rosie.  La auzul acestei minunatii, organizatorii premiilor au strambat din nas si au luat o masura drastica. Sa ii retraga lui Sascha Baron Cohen biletele, adica dreptul de a veni la eveniment.

Cand au fost intrebati daca acest lucru este adevarat, oficialii  au spus ca nicidecum nu i-au interzis lui Sascha dreptul de a veni la premii, insa astepta cu sufletul la gura sa fie anuntati in legatura cu planurile pe care actorul le are. Sascha Baron Cohen este renumit pentru stilul sau excentric, iar de-a lungul timpului nu s-a sfiit sa apara pe la diverse evenimente costumat in fel si chip. Cu toate acestea, mie mi se pare un personaj foarte interesant si carismatic si mi s-ar parea ciudat sa-i fie interzis accesul la Oscaruri, mai ales ca Hugo, filmul in care joaca, are 11 nominalizari.

2 COMENTARII

  1. Uite ca l-au primit si in schimb el a varsat cenusa pe Ryan Seacrest pe covorul rosu. Titlul articolului trebuia sa fie sub semn de intrebare, nu o afirmatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.