Serendipity (2001)

1

Este una dintre cele mai dragute comedii romantice, un ,,must see” al acestei categorii. Personal as plasa povestea undeva intr-un top 20. De ce? Pentru ca, din punctul meu de vedere, am gasit in Serendipity o ,,escapada” intr-o poveste de dragoste lasata la voia intamplarii, care in realitate are sanse aproape nule sa se petreaca si in care totul se rezuma la a primi sau nu niste semne. Recunosc ca acum multi ani cand am vazut prima data filmul am fost atrasa in primul rand de titlu. Serendipity este unul dintre cuvintele care in 2004 a fost considerat unul dintre cele mai greu de tradus si exprima tocmai aceasta idee de a face descoperiri involuntare, accidentale.
serendipity2 459x315 Serendipity (2001)

Acum sa va zic celelalte motive care m-au convins sa vad filmul. Unul ar fi cuplul John Cusack si Kate Beckinsale. Apoi, povestea. Daca nu ati vazut inca filmul, nu as vrea sa o detaliez. In ansamblu, Jonathan (John Cusack) si Sara (Kate Beckinsale) se intalnesc, raman fascinati unul de celalalt, dar isi dau seama ca nu este momentul potrivit pentru a fi impreuna. Isi propun un joc. Daca sunt cu adevarat facuti unul pentru celalalt, atunci se vor intalni cand vor primi suficient de multe semne cat sa ii reuneasca.
john cusack kate beckinsale serendipity 001 Serendipity (2001)

Va recomand sa vedeti filmul, cat de curand. Regia ii apartine lui Peter Chelsom, cunoscut si pentru realizarea productiei Shall We Dance (2004). Serendipity este o comedie romantica altfel, iar daca aveti pofta de finaluri cu surpriza si de iubiri care bat orice bariere ale destinului, este perfect. Cine stie, poate va si inspira sa incercati ceea ce au incercat la randul lor Jonathan si Sara, sa va jucati cu semnele.

Vizionati trailer-ul:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.