Prime / Cu iubirea la psihiatru (2005)

5

aa Prime / Cu iubirea la psihiatru (2005)Actori: Uma Thurman, Meryl Streep, Bryan Greenberg, Jon Abrahams, Ato Essandoh, David Anzuelo, Naomi Aborn

Un film ce am avut ocazia sa-l includ in categoria comedie, dar pentru care am preferat atributul – romantic -. Doua actrite, gaini batrante ale Hollywood-ului (sper sa nu supere pe nimeni forumarea :P) si un tanar parca smuls din comediile americane de nisa joaca intr-un film cu un scenariu ce ar da peste cap toate psiholoagele care sunt mame :)) . Apropo… prietena ta e cu 15 ani mai mare ca tine? pardon… prietena ta arata de varsta ta si este cu 15 ani mai mare ca tine? atunci uita-te la filmul asta. Sa va spun cate ceva despre “actiune”…
aaa Prime / Cu iubirea la psihiatru (2005)
Se face ca Rafi (aia de 37 de ani) divorteaza de sotu-so si se intalneste cu “pustanu” de 23 de ani, pustan care culmea e fiul psiholoagei ei. Si se plac ei (copilu si “mama”) si ajung sa se intalneasca tot mai des… sa tina Prime / Cu iubirea la psihiatru (2005)a unul la altu… In tot acest timp, mama baiatului o “trateaza” pe iubita acestuia in tot felul de probleme mai intime sau nu (un chin pentru respectiva).

Download subtitrare “Prime” / “Cu iubirea la psihiatru” click aici.

La inceputul filmului Uma Thurman nu mi s-a parut actrita tocmai potrivita pentru rolul respectiv, dar spre final am inteles de ce producatorii au ales aceasta distributie. Un film din care poti invata multe lucruri si prin care poti ocoli multe greseli. Si totusi cati ani are prietena ta… ? :))

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Mi-a placut mult filmul acesta.Iar pt admin:Ai face bine ca descrierea filmelor sa o faci intro limba romana literara,nu una de la marginea Bucurestiului.(ex: sotu-so,puteazi zice sotul ei,mai simplu si mai literar)

  2. Hmmm…..deja sunt curioasa 🙂

    P.S. Ce legatura o avea forma in care scrii anumite cuvinte (atata timp cat este una corecta) cu fimul?

    😕

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.