Autumn in New York (2000)

2

poster Autumn in New York (2000)Actori: Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia, Elaine Stritch, Vera Farmiga, Sherry Stringfield, Jill Hennessy, J.K. Simmons

Richard Gere in alt film romantic dupa “Pretty Woman” la 10 ani distanta. Un film despre cum sa ai aceeasi fraza la fiecare despartire si cum o fata de 20 de ani sa-ti dea replica. Un film romantic cu multe puncte in comun cu o drama si care mi-a adus aminte de “A walk to remember”, dar la care nu am trait cu aceeasi intensitate.
autumninnewyork Autumn in New York (2000)
El este un cunoscut patron al unui restaurant important din New York. Ea este o recent sarbatorita a varstei de 20 de ani. Cu farmecul si experienta sa, el reuseste sa o seduca pe tanara (cu parul scurt). In momentul cand acest ii spune celebra frazrichard gere winona ryder autumn in new york 005 Autumn in New York (2000)a cu: “intre noi nu poate fi mai mult decat atat, atat pot sa-ti ofer” bla bla, ea ii da replica. E pe moarte. Sa o paraseasca sau sa fie cu ea pana la capat ca o reponsabilitate ce o dobandise?

Download subtitrare “Autumn in New York” click aici.

Aici nu am inteles eu prea bine si cineva sa ma lamureasca. El a ramas cu fata pentru ca o iubea sau pentru ca-i era mila de ea? A… sa nu uitati sa fiti atenti la faza cu ceasul. Asta e genul de film in care daca pierzi doua replici gata nu-l mai deslusesti. Totodata un film din care poti invata multe puncte de romantism. Parca s-a terminat prea brusc, daca se poate folosi cuvantul “prea”. Un film de vazut ce vi-l recomand.

Vizionat trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.